De 25 Food Vragen Tag

De 25 Food Vragen Tag.

Na mijn eerste tag:  De Mommy War Tag  te hebben ingevuld kwam ik laatst nog een erg leuke tag tegen die ik graag zou willen invullen. Het is een tag van een aantal jaren geleden, maar dat doet er niet toe.

Op de superleuke foodblog van UitPaulinesKeuken zag ik deze 25 food vragen tag en het leek me heel erg leuk deze ook te beantwoorden. Deze tag bevat 25 vragen die alles te maken hebben met eten, eten en nog eens eten. Ik ben gek op lekker eten dus deze vragen zijn voor mij erg leuk om te beantwoorden. Zo beantwoord ik vragen over mijn favoriete ontbijt, hoe ik koffie het liefst drink, of ik liever zoet of hartig eet enzovoorts.

Benieuwd naar de vragen en antwoorden? Lees dan snel verder.

 

Wat is je favoriete ontbijt?

Momenteel is mijn favoriete ontbijt een kommetje  met magere yoghurt, wat muesli en een banaan in plakjes gesneden.
Hoe drink je je koffie?
Thuis drink ik ’s morgens een cappuccino of een koffie met melk. Die maak ik het liefst uit mijn Nespresso apparaat, of anders met een Nescafé zakje. Af en toe een koffie met melk.  Op mijn werk neem ik koffie met melk.

Wat zit er op je lievelingsbroodje?
Ik ben dol op volle roomkaas met kruiden en wat sla. Maar ook broodjes met gerookte zalm, geitenkaas of carpaccio zijn om te smullen.

Soep of salade?
Dan ga ik voor soep! Heerlijk om bij op te warmen, het geeft een fijne energieboost en het vult heel erg goed.  In de herfst en winter neem ik veel soep. In de zomer vind ik een salade daar in tegen erg lekker.

Wat is je favoriete kookboek?

Ik kijk veel in het traditionele kookboek van Wannee, Kookboek van de Amsterdamse Huishoudschool. En uit het kookboek De makkelijke maaltijd van 24kitchen heb ik al heel wat geslaagde gerechten gemaakt.

Nooit meer zoet of nooit meer hartig?

Dan toch maar nooit meer zoet, ik kan niet zonder chips,, soep, broodjes, kaasjes en snackjes.

Welke keuken (land) is je favoriet?

Italiaanse keuken is mijn favoriete keuken.

Wat is je favo foodfilm?

Ik heb geen favoriete foodfilm.

Wat is je meest ultieme guilty pleasure?

Dat is toch echt wel chocolade. Dat zou ik veel en altijd wel ergens bij kunnen eten haha!

Wie is je grootste inspiratiebron?

Ik vind de recepten van Roberta Pagnier erg lekker. En ze lukken ook goed. En verder de manier waarop Donna Hay kookt natuurlijk. Zo vol passie. Tegenwoordig kijk ik ook veel op de foodblog van Keukenliefde.

Thuis koken of uit eten gaan?

Dan kies ik toch voor zelf koken omdat ik er echt van kan genieten om uitgebreid in de keuken te staan om heerlijke gerechten te maken en ik het liefst ook zelf in de hand heb wat ik precies eet.

High end of Low profile?

Ik  zie het vaak als een sport om low budget de leuke dingen te koken, ondernemen en te doen.
Wat is je lievelings restaurant?
Ik heb niet een bepaald favoriet restaurant.

Boodschappen doe ik bij…

De grootste boodschappen doen wij bij de Digros. Dit vul ik aan met de Spar en de markt.

Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is..

Het zijn voor mij ook de herinneringen daaromheen die het bijzonder maken. Bijvoorbeeld eten in het buitenland tijdens de vakanties.

Wat is je favo cocktail?

Ik drink vrijwel nooit een cocktail. Maar als ik er een neem kies ik meestal voor een cocktail met pina colada erin. Doet me denken aan de vakantie.
Koffie met George (Clooney) of Heston (Blumenthal)?

Ik ken alleen George dus ga ik voor hem, what else…
Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?
Zout, peper en olijfolie.

Mijn favo snack is…

Dat is chocolade of chips! Het liefst Dorito’s of naturel. . Ik ben daar echt dol op!
Wat zit er op jouw pizza?
Ik vind een pizza parmaham en rucola erg  lekker.

Wat lust je echt niet?

Ik ben niet zo gek op mosselen enzovoorts. Ook ben ik niet weg van orgaanvlees.
Mijn favoriete foodblog is…
Brenda kookt,  Keukenliefde, Uit Paulines keuken, Franceska kookt! En Laura’s Bakery.

Het gekste dat ik ooit gegeten heb is..

Dit zou ik niet zo weten.

Wat staat er op je food bucket list?

Ik zou nog wel eens Ethiopisch willen eten. Ik heb hier positieve verhalen over gehoord.

Ik kan niet leven zonder…

Koffie en chocolade. Op het gebied van eten dan 😉

 

Dit waren mijn antwoorden op 25 foodvragen. Hopelijk vonden jullie het leuk om deze te lezen.

Voor de 25 food vragen tag wil ik graag de volgende dames taggen: Romy (Vaker Vrolijk), Maaike (31 Flowers ), Roelina (Roelove), Linda (Lifestyle Mommy’s) en Cynthia( Een theelepel geluk) Voel je vrij om deze tag ook over te nemen!

 

Wat vind jij? Nooit meer zoet of nooit meer zout?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , ,

4 gedachten over “De 25 Food Vragen Tag

 1. Leuke tag en leuke antwoorden! Ik zit meteen aan cocktails en chocolade te denken! Ik ga de Tag ook invullen, dank voor de nominatie!
  Maaike onlangs geplaatst…Review: De film ‘Dikkertje Dap’My Profile

 2. Wat een leuke tag. Ik zou bij de meeste vragen echt niet kunnen kiezen.
  Rachel onlangs geplaatst…StyleTone Box | Oktober 2017My Profile

 3. Heb m ingevuld hoor!!
  Maaike onlangs geplaatst…Eten en drinken: 25 vragen! (de 25 food vragen tag)My Profile

 4. Wat een leuke TAG! Ik ga hem zeker overnemen. Ik hou ook zooo van geitenkaas!
  Roelina onlangs geplaatst…Dino’s knutselen met papieren bordjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge