Mooi moment vastleggen via Fotofabriek.

Mooi moment vastleggen via Fotofabriek.

Een aantal weken voor de uitgerekende bevallingsdatum van Lucas heb ik een fotoshoot gedaan om mijn dikke buik vast te leggen. Dit wilde ik dit keer erg graag doen. Het leuke eraan was dat ik dit cadeau kreeg van mijn zussen.

Zo gezegd  zo gedaan. Het leverde erg mooie plaatjes op. Vooral als ik ze nu weer terug kijk. Een foto die ik erg mooi vind zie je in het artikel:  Zwangerschapsfotoshoot.

Natuurlijk hebben we meer mooie foto’s laten maken. Met elkaar, Johan en ik samen en ik alleen met Jolijn. En ik moet je eerlijk bekennen. Ze staan keurig op mijn labtop en tablet opgeslagen, maar ik heb er verder nog niet mee gedaan….

Toen er de vraag kwam van Fotofabriek of ik een mooi moment wilde vastleggen op een leuke manier, kwam dit dus als geroepen. Want oja, die fotoshoot, daar moet ik nog steeds iets mee doen. ( herkennen jullie dit trouwens?).

Ik besloot niet voor een foto met dikke buik te gaan. Maar voor een foto van Johan en mij samen. Binnenkort zijn we weer een jaartje meer bij elkaar. Dus gelijk een leuke verassing om te geven. Ik koos ervoor om de  foto op canvas te laten afdrukken. 

Ik kreeg mijn canvas foto binnen een paar dagen al thuis opgestuurd. Mooi en duidelijk zoals ik me had voorgesteld. Ik ben er blij mee, en verheug me op het geven van mijn cadeautje!

 

Laten jullie nog vaak foto’s afdrukken? Of op een andere leuke manier om je ment vast te leggen?

I

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , ,

3 gedachten over “Mooi moment vastleggen via Fotofabriek.

  1. Ik heb ook een aantal foto’s aan de muur. En heb van die boekjes voor de kinderen. Maar verder eigenlijk alles digitaal.
    Roelina onlangs geplaatst…With Love for the prints #3: Scandinavische kindermode AW17/18 collectie Mini RodiniMy Profile

  2. Ik laat eigenlijk maar heel zelden foto’s afdrukken. En dat is best slecht eigenlijk!
    Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Wat is nu gezond?My Profile

  3. Leuk! Al met al hebben we best veel foto’s in huis. In de hal een grote foto van onze bruiloft en verder in huis verschillende wissellijsten waar ik ieder jaar nieuwe foto’s in wil doen. Daarnaast maak ik van iedere vakantie (in de zomer) een album en van ieder jaar een album. Dat vinden de kinderen ook leuk.
    Maaike onlangs geplaatst…Van oubollig naar hip: de bloemenpers!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge