Wat zijn mijn Herfst essentials?

Wat zijn mijn herfst essentials?

De herfst is nog niet begonnen officieel, dat duurt nog een paar dagen. Maar ik vind het altijd wel erg fijn om al een aantal essentials in huis te halen. Want voor je het weet zijn er weer van die slechtere dagen. Dat er overal blaadjes liggen, het donkerder wordt en het nat weer is buiten. En dan vind ik het meestal wel fijn om al wat voorbereid te zijn.

Ik laat je zien waar ik aan moet denken bij de herfst. Wat ik dan in huis haal, en wat ik fijne producten vind.

 

Een heerlijke sjaal.Afbeeldingsresultaat voor dikke grijze sjaalElk jaar schaf ik wel een nieuwe warme sjaal aan. Heerlijk. Als ik een leuke jas heb gevonden zoek ik er een bijpassende sjaal bij.

 

Een herfstjas (parka).

Een lekkere jas voor de herfst mag natuurlijk niet ontbreken. Ik heb op zich nog een parka in de kast hangen. Dus echt een andere heb ik niet zo zeer nodig. Maar als ik een leuke tegen kom laat ik hem zeker niet hangen.

 

Pompoensoep

Oja, pompoensoep. Dat is voor mij het soepje in de herfst. Zoals jullie weten ben ik gek op soepjes: Tomatensoep en Courtgettesoep.  Nu zal ik binnenkort ook een pompoensoep gaan maken en het recept met jullie delen.

 

Pickwick herfstthee.

Afbeeldingsresultaat voor pickwick herfststormIn de herfst drink ik altijd meer thee dan koffie. Dit zal vooral wel komen door de heerlijke smaakjes die er dan zijn. Peren-karamel en herfstthee vind ik dan lekker. Ik vind de seizoensthee vind Pickwick erg lekker. Dus de herfst thee haal ik ook alvast in huis zodra het in de winkel ligt.

 

Een vest.

Afbeeldingsresultaat voor vest bonprix wolwit/aqua pastel/perzikEigenlijk moet ik daar nog niet zo heel erg aan denken, aan van die dikke vesten. Maar heel fijn vind ik het wel om er alvast een in de kast te hebben hangen. Moeilijk vind ik het altijd wel om een leuke uit te zoeken. Ik ben nogal klein, en moet opletten dat ik niet helemaal in de vest verdwijn. Dit vest heb ik alvast besteld.

 

Een fijne geurkaas.Afbeeldingsresultaat voor appel kaneel geurkaarsEen lekker ruikende kaars. Meestal met kaneel/appel vind ik dan passend.

 

Mijn pantoffelsAfbeeldingsresultaat voor uggs pantoffelsZo blij ben ik met mijn pantoffels van Uggs die ik vorig jaar kocht. Niet het meest sexy kledingstuk, maar zo fijn. Omdat wij een al snel een koude vloer hebben hier, heb ik ze al vrij vroeg aan.

 

Nagellak voor de herfst.

Warme kleuren nagellak. Die  vind ik toch het mooiste, draag die het meeste. Dus een nieuw kleurtje vind ik wel leuk om aan te schaffen.

 

Wat zijn jullie herfst essentials?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , ,

9 gedachten over “Wat zijn mijn Herfst essentials?

 1. Ik ben dol op pompoensoep, heerlijk! Verder zijn mijn herfst essentials een mooi loungepak voor thuis, een sjaal, trui, pantoffels, plu :), een goed boek..
  Darina onlangs geplaatst…Photography | From the Archives #1My Profile

  1. Jaa een goed boek…die had ook nog wel op dit lijstje erbij gekund.

 2. Leuk! De sjaal vind ik erg mooi! Dat is het lekkere van het herfst, weer heerlijk warme sjaals dragen!
  Mijn herfstessentials zijn vooral kaarsjes op tafel en mijn camera: ik houd van fotografie in de herfst! Het levert zulke mooie plaatjes op!
  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Dit Is De Vraag #28 Ten Guilty PleasuresMy Profile

 3. Wat een leuk artikel en ik kan me zeker vinden in jouw lijstje. In de herfst (of nou ja, eigenlijk altijd eigenlijk, haha) leef ik op thee en in mijn vesten en sloffen. Geurkaarsen moet ik ook snel weer eens inslaan. Die vind ik ook zo fijn in de herfst.
  Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijkheid #12: livemuziek, wazige foto’s & lieve quoteMy Profile

 4. Wat een leuk vest! Ooh en die pantoffels.. die lijken me heerlijk warm!
  Mirjam onlangs geplaatst…Het leukste houten speelgoed voor meisjesMy Profile

 5. Een erg leuk artikel en wat een gaaf vest. Die thee is een van mijn favorieten 😀 ik ga proberen om het artikel te delen via Facebook, Twitter en pinterest voor het blogfeestje. Ik kan helaas niet taggen via mijn telefoon

 6. Ik heb ook mijn Ugg pantoffels weer aan :-). Heerlijk!
  Els onlangs geplaatst…DIY #37: Zelf cadeaudoosjes maken, Beterschap #3My Profile

 7. Jaah pompoensoep! Check!

 8. Moet ik toch maar eens maken die pompoensoep…
  Roelina onlangs geplaatst…Mijn cyclus na de zwangerschap, wat een klerezooiMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge