Favoriete Koopjes Uit De Folders #4

Favoriete Koopjes Uit De Folders #4.

Het is al weer even geleden dat ik met jullie mijn favoriete koopjes heb gedeeld. Ik dacht het is weer eens tijd voor een artikel hierover. De vorige keren werd dit artikel positief ervaren. Dus ik vind het leuk om zo af en toe dit met jullie te delen. Ik ben weer even de foldertjes ingedoken en heb wat leuke aanbiedingen en tips gevonden. Hieronder kun je ze bekijken en wie weet breng ik je op een leuk idee!

 

Bij Trekpleister hebben ze klei van Play-Doh in de aanbieding. Bij ons is dit momenteel erg favoriet. Dus ik ga een paar potjes inslaan!

Hebben jullie wel een gehoord van een Skippydier? Ik voorheen nog nooit. Maar op het kinderdagverblijf hebben ze zo een skippykoe. Waar veel mee wordt gespeeld door de kindjes. Dit vind ik een leuke aanbieding, en ook erg leuk om als cadeau te geven.

Regelmatig hebben ze bij Kruitvat leuke kinderpyjama’s in de aanbieding. Voor de meisjes en jongens zijn ze nu alle twee erg mooi!

In de Folder van Xenos zag ik dat ze leuke feestballonnen hebben aankomende week. Verderop in de Folder zag ik ook van die mooie zwarte letterslingers die je zelf kan veranderen.

Aldi heeft schattige rompertjes en truitjes van de kleine kindjes. Het kinderbestek ziet er ook leuk uit. Ik ga dit bekijken.

Waszakken en mooie opbergdozen kun je aankomende dagen bij de Wibra vinden.

Aangezien de zomer helaas bijna is afgelopen komen de zomer artikelen vaak weer in de opruiming. Bij Gamma kun je misschien nog iets leuks vinden  voor volgend zomerseizoen.

 

Heb jij nog een leuke folderaanbieding gezien voor aankomende week?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , ,

3 gedachten over “Favoriete Koopjes Uit De Folders #4

  1. Inderdaad een leuk blogartikel! Ik lees eigenlijk altijd alleen de kruidvat folder. Daar zag ik deze week niks in wat ik nodig zou kunnen hebben.
    Maaike onlangs geplaatst…‘Leuk’ is een stom woordMy Profile

  2. Wat een leuke spulletjes bij de Wibra! Die ballonnen zijn ook leuk! Toevallig heb ik er dit weekend eentje gekocht voor mijn blogverjaardag bij Hema 😉
    Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijk bestaat 1 jaar! (+winactie)My Profile

  3. Dank voor de tips! Wibra gaat echt vooruit met haar assortiment. Ik ben trouwens enorm niuwsgierig naar de rompers bij de aldi.
    Roelina onlangs geplaatst…WIN!!! Een DIY dino verjaardag pakket en 64 andere dingen op de Mamabloggers DagMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge