Mijn Sim Only, of andere smartphone?

Mijn Sim Only, of andere smartphone?

Ik geef het toe, mijn smartphone en ik zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik moet eerlijk bekennen dat dit alleen maar meer is geworden sinds ik ben begonnen met bloggen. Voorheen keek ik niet zo veel op mijn smartphone. Misschien maar iets van drie keer op een dag. En op werkdagen al bijna helemaal niet. Het  gebruik van dit apparaatje is de laatste maanden best intensief geworden. Dat veel bezig zijn met je smarthphone een ergernis is van veel Nederlanders is ook in dit artikel te lezen. Er zijn zelfs speciale apps voor 😉

Afbeeldingsresultaat voor smartphone

Mijn Smartphone.

Als ik kijk naar waar ik mijn smarthphone  het meest voor gebruik, is dat 100% zeker Whatsapp. Ik vind het de ideale manier om in contact te blijven met de mensen om mij heen. Met vriendinnen en vrienden die ik niet zo vaak zie. De groepsapps vind ik ook erg fijn. Zo hebben we er met ons gezin van thuis uit een, met een paar vrienden groepen en collega’s. Ook vind ik het erg handig om met een clubje iets te regelen of af te spreken, bijvoorbeeld een verassing, voor een andere persoon. Dat is ideaal.

Daarnaast gebruik ik smartphone ook het meest als agenda. Erg gemakkelijk en ik kan er alles in bijhouden en terugkijken.

Ook is het mijn wekker en fotocamera. Ik maak graag filmpjes en foto’s. Op zich vind ik ze meestal nog wel aardig gelukt. En een leuke foto plaats ik dan weer op Instagram. Ook een erg leuke app.

Verder heb ik er nog heel wat andere leuke apps op staan waar ik veel gebruik van maak (Marktplaats, Nu.nl, You Tube etc) Maar dat is misschien leuk om daar een apart artikel over te schrijven.

Afbeeldingsresultaat voor i love my smartphone

Een andere smartphone.

In mei stond ik voor de keuze. Een ander smartphone of mijn eigen blijven behouden? Mijn telefoon had ik op dat moment drie jaar en begon wat kuren te krijgen. En ik dacht er aan om hem te laten oplappen omdat een nieuwe smartphone ook best wel wat kost. Zo zou ik er toch weer even mee vooruit kunnen.

Maar toen kwam mijn vriend heel lief met de verassing voor mijn verjaardag dat ik een smarthphone mocht uitzoeken. Superleuk! Dus dat gedaan. En mijn eigen Sim Only Abonnement waar ik zo tevreden over ben heb ik heerlijk kunnen behouden. Wel zo fijn en makkelijk.

Nu schreef aan het begin dat ik de laatste periode wel erg verbonden ben met mijn smartphone….Ik vind het ook wel een fijn ding, erg verleidelijk….Maar ik probeer dit de komende tijd toch wat minder verbonden mee te zijn.

 

Ben jij gehecht aan je smartphone? En wat voor abonnement heb je?

Dit artikel bevat affiliate links
Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , ,

3 gedachten over “Mijn Sim Only, of andere smartphone?

  1. Ik ben ook gehecht aan mijn telefoon en probeer dat ook te verminderen. Ik heb een 2 jarig abonnement dar bijna afloopt. Ik moet me er nog in verdiepen wat ik hierna doe.
    Darina onlangs geplaatst…17 Things a Parisian don’t LikeMy Profile

    1. Er zijn veel verschillende abonnementen, altijd weer even zoeken als je iets anders wilt. Hoe ga jij dat minder proberen aan pakken?

  2. Bij mij is het ook een ‘belangrijk’ onderdeel van mijn leven geworden. Mijn abonnement loopt volgend voorjaar af. Ik wil eigenlijk overstappen op een simonly abonnement en even mijn iPhone houden. Al trekt de camera van de iPhone 7+ me wel heel erg. Weet alleen nog niet of ik de prijs ervoor over heb!
    Jorinde onlangs geplaatst…Heel Holland Bakt in 10 hoogtepuntenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge