Photodiary Vakantie 2017 #2

Photodiary Vakantie #2.

Vandaag laat ik jullie het tweede deel zien van onze zomervakantie. Het is een greep uit een aantal foto’s en belevenissen. Vorige week heb je deel 1 van onze vakantie kunnen lezen. Over het algemeen hebben we goed weer gehad. Maar echt mooi en warm weer om te gaan zwemmen was er helaas niet bij. Maar eigenlijk is dat hele hete weer ook iets voor die kleintjes. Maar even zwemmen had ik wel leuk gevonden. ’s Nachts was het ook flink fris en koelde het behoorlijk af. Jolijn had haar winterpyjama aan en voor Lucas had ik de nieuwe slaapzak van Puckababy mee, en natuurlijk lekkere dekbedjes.

 

Donderdag. Een collega van Johan was op de terugreis van zijn vakantie met gezin uit Italie en kwam gezellig bij ons twee nachtjes op de camping staan. Ook kwam er nog vrienden met de kinderen langs. Dus we besloten te gaan bbq-en. Het was wat regenachtig. Maar de luifels hadden we zo neer gezet dat we toch goed en lekker droog konden zitten. De laatste avond hebben we nog een keer met elkaar de bbq aangestoken.

Vrijdag: Vrijdag was de wisseldag. Omdat het kamperen zo goed ging met de kinderen wilden we er nog het weekend aan vast plakken. We zijn weer ingepakt en al naar een camping op de Veluwe gereden. Mijn vriendin is daar heen verhuist. Op deze manier nu het uit kwam konden we gelijk uittesten en bekijken wat voor campings er daar in de buurt zijn, want daar zullen we wel eens vaker heen gaan. We troffen een erg leuke camping. Heel wat anders dan de vorige in Limburg. Voor Jolijn waren en speeltuintjes en een leuk animatieteam. Ook was er een kinderboerderijtje en zaten we prachtig in de bossen.

Zaterdag. Vrijdagavond hadden we mijn vriendin ingelicht dat we in de buurt op de camping stonden. Dus zij kwam gezellig op de fiets langs. De volgend dag ben ik bij haar langs geweest samen met Jolijn. Die middag ging Jolijn met Johan op pad naar een Oldtimer festival. Ik ben toen heerlijk een flink stuk in de bossen gaan wandelen met Lucas. Dat was echt even genieten en ontspannen.

Zondag. Hihi kijk die schoenen hierboven. Geen gezicht maar ze zijn me lief. Ik heb er al heel wat in afgelopen in de vakanties! Zondag gingen we naar een Frans Festival. Weer een stuk wandelen door de bossen.

Heel leuk sfeertje. Lekker wat gegeten en gedronken met elkaar. Jolijn werd al snel erg moe, dus zijn we optijd weer terug gegaan. De kinderen lagen er die avond vroeg in. We begonnen toen wel aan ze te merken dat ze wat vermoeider raakten door de vakantie.

De volgende dag op maandag was het dan ook weer inpakken en opruimen. Het was een heerlijk weekje en ik vond het meevallen met een baby en een peuter. Jolijn heeft zich zo vermaakt en heel veel gespeeld in de speeltuintjes en met andere kinderen. En Lucas deed het ook erg goed. Voor herhaling vatbaar! Wie weet of we in het najaar misschien nog een weekendje weg gaan.

 

Zijn jullie nog weg geweest deze zomer of moet je nog op vakantie gaan?

 

 

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , , , ,

2 gedachten over “Photodiary Vakantie 2017 #2

  1. Klinkt echt als een super fijne vakantie! En wat heerlijk dat jullie er nog een weekend aan vast hadden geplakt!
    Maaike onlangs geplaatst…Tips voor het fotograferen van insecten My Profile

  2. Heerlijke foto’s weer. Ik woon zelf op de veluwe, dus op vakantie gaan doen wij altijd ergens anders. Maar het is hier idd met al die bossen wel heel mooi. Wij gaan in oktober nog een weekendje naar België. Verder zt het er echt op.
    Roelina onlangs geplaatst…Wat doe je als het regent? Een 3 meter lange 3D kleurplaat inkleurenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge