10 Verkleedideeën Kinderen

10 Verkleedideeën Kinderen

Zijn jullie kinderen ook zo gek op verkleden? Jolijn vind dit ook erg leuk om te doen. Als ik haar zie rommelen met een prinsessenjurkje weet ik al wat er gaat volgen. Ze komt dan vragen of de cd van K3 op mag worden gezet. En daar gaat ze dan, dansen en swingen door de huiskamer. Veel rondjes draaien zodat het jurkje lekker mee swingt.

Verkleedkleren zijn leuk voor thuis, de carnaval, maar ook erg geschikt om cadeau te geven voor een kinderverjaardag. Zo heb ik wel eens een prinsessenjurkje gegeven of een brandweerpakje. Daar scoor je altijd mee;-)

Maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag om leuke verkleedkleding te gaan maken. Zelf ben ik daar niet zo heel handig in. Maar wie weet ga ik daar nog eens een poging aan wagen.

Ik heb wat leuke verkleedideeën voor jullie verzameld. Ideeën om zelf te maken, voor de carnaval, om cadeau te geven of leuk voor in de verkleedkist van je eigen kindje.

 

Politiehes knutselen met kleuters, met gratis download, kleuteridee.nl, Kindergarten police theme

Op de internetpagina van Kleuteridee stond deze politiehes. Hij wordt gemaakt van een vuilniszak met fluorkleurig tape, plakkertjes.

jolie coccinelle - le blog de coccinelles & co

Hoe schattig is dit Lieveheersbeestje!

Broterhammen met Gele Confituur: een dinosauruscape naaien http://broterhammenmetgeleconfituur.blogspot.be/2015/10/diy-een-dinosauruscape-naaien.html

Een stoere dinocape. Op de pagina van boterhammenmetgeleconfituur staat beschreven hoe je deze en een andere variant kunt maken.

Afbeeldingsresultaat voor verkleden indiaan zelf maken

Yane heeft een erg leuk idee voor een indianenpakje op haar blog staan.

Simplicity - 2463 | Naaipatronen.nl | zelfmaakmode patroon online

Ook kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld een naaipatroon te kopen en zelf aan de slag te gaan. Op de internetpagina van Simplicity kun je dit leuke prinsessenjurknaaipatroon kopen.

 

Ridderpak naar een patroon van eloleo, ik heb hem iets verkleind. #eloleo - Sanne Vanautgaerden

Een ridderpakje vind ik altijd zo leuk staan. Ik vond dit voorbeeld op eloleo. Maar je kan het natuurlijk ook ergens al helemaal af aanschaffen.

zusterpakje DIY

En dan natuurlijk de outfit van verpleegkundige. Ik denk dat Jolijn als eerste keus een prinsessenjurk zou uitkiezen en daarna deze outfit. Hoe kan het ook anders met een moeder als verpleegkundige ;-). Op de blog van Bloem staat een patroon. Als ik het zou bekijk vrij eenvoudig te maken. Dus een leuke uitdaging misschien?

Griezelig pompoen kostuum voor meisjes

En dan ook nog iets wat ik tegen kwam op een leuke online webshop van Funidelia; Kostuums voor Halloween. Het is er nog wel wat te vroeg voor. Maar onder het mom van je kan er maar beter op tijd bij zijn. Ze hebben veel keus en leuke bijpassende accessoires. Zo hebben ze ook allemaal gekke en enge Maskers. Leuk om eens op rond te kijken!

 

Cape roodkapje Patroon uit ottobre 6/2008

Als Roodkapje verkleed gaan vind ik ook een leuk idee. Op Pinterest kom je verschillende voorbeelden en patroontjes tegen. Ook vrij gemakkelijk en leuk.

een feeënkostuum, hoe schattig

En dit plaatje van een mooi feeënkostuum kwam ik ook tegen. Het patroon kon ik er niet bij vinden. Maar leuk om te onthouden als idee. Zo schattig die feetjes en elfjes!

Genoeg mooie en  leuke verkleedideeën voor de kinderen zijn er te vinden. Wie weet kom je op deze manier op een idee!

Dit artikel bevat affiliate links

 

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , , , ,

4 gedachten over “10 Verkleedideeën Kinderen

  1. Leuk he verkleden voor kids, ik ben momenteel op zoek naar een ridderoak, ga meteen ff kijken bij je tip
    Roelina onlangs geplaatst…Mini Rodini vs. Adidas: best of both worlds!My Profile

    1. Graag gedaan! Hopelijk ga je een een leuk ridderpak vinden.

  2. Roodkapje vind ik wel erg schattig! Dat ideetje van die politie vind ik ook wel heel fijn om samen met je kind als DIY te maken!

    1. Ja dat vond ik ook. Het is niet zo moeilijk om te maken. En leuk idee van je om dat dan samen met je kindje te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge