Photodiary Vakantie 2017 #1

Photodiary Vakantie 2017 #1

Een kleine twee weken geleden zijn we terug gekomen van onze kampeervakantie. Ja, ik heb dit niet helemaal bekend gemaakt op mijn blog. Dat deed ik toch liever later, dat vond ik een prettiger idee. We zijn een ruime week gaan kamperen met de camperbus. Misschien hebben jullie al meerdere vakantiefoto’s voorbij zien komen als je mij volgt op Instagram. Het was een erg leuke vakantie. Ik was erg benieuwd hoe het zou zijn om met een baby van ruim  5 maanden te gaan kamperen. Maar het is alles meegevallen en goed verlopen. Je bent wel flink bezig, maar we hebben zo al met al nog leuke dingen en uitstapjes kunnen maken.

Dus dit is mijn eerste Photodiary. Dit heb ik verder nog nooit eerder gedaan. Maar het leek mij wel eens leuk om dit uit te gaan proberen met de vakantie. Kijken en lezen jullie gezellig mee?!

Zondag.  We besloten op zondag te vertrekken naar Limburg in plaats van zaterdag omdat er toch nog wel het een ander moest gebeuren. We hadden geen zin om te haasten en hebben alles redelijk rustig kunnen inpakken, in hoeverre dat gaat met een stuiterende peuter ;-). Toen we vertrokken kwam er een enorme regenbui. Het lijkt wel of dit elk jaar bij ons een traditie is haha. Eenmaal op de camping in Beesel aangekomen was het heerlijk droog. Kleedje op het gras, en de kinderen konden weer lekker bewegen. En wij konden de boel uitpakken en optuigen.

   

Nadat alles was geïnstalleerd, we hadden gegeten en de kinderen sliepen, was het onze tijd! Ik ben gek op gezeldschapsspelletjes, Johan niet. Maar op vakantie gaat hij zo af en toe toch overstag. Dus ik greep mijn kans. helaas wel verloren 😉

 

                                   

Maandag: Niets lekkerder dan op de camping wakker worden, mooi zonnetje en gezellig met elkaar buiten ontbijten! Lucas heeft zich veel vermaakt op het kleedje.

Jolijn zag de Rummicub van de avond ervoor liggen en wilde dit ook graag spelen. Op haar eigen manier ging dit erg leuk.

 

Dinsdag: Een heerlijke dag op de camping. Johan ging hardlopen. We hebben met elkaar gewandeld, en ijsjes gegeten. Elke dag kwam er een ijsboer langs met schepijs. Groot feest! ’s Avond genoten wij van de mooie lucht.

Woensdag: Naast de spulletjes die ik had gekocht voor mee te nemen op vakantie, zie de Shoplog Vakantiespulletjes, had mijn schoonmoeder nog een cadeautje voor Jolijn. Een vakantieboek en klei. Ze ging er gelijk mee aan de slag. Toen Johan weer terug was van fietsen besloot ik om samen met Jolijn een fietstochtje te maken langs de Maas. Het is een prachtig mooi gebied.

En natuurlijk kon daar een stop langs de Maas om een vlaai te eten niet ontbreken. Ik fietste nog een lekker stuk door. We kwamen een molen tegen die Jolijn als molenfan van dicht bij moest bekijken. Daarna weer richting de camping.

Volgende week laat ik jullie het tweede gedeelte van de vakantie zien!

 

 

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , , , ,

12 gedachten over “Photodiary Vakantie 2017 #1

 1. Leuk! En wat hebben jullie een leuke camper!! Slapen jullie daar met zijn allen in? Hier vinden de kinderen rummicub ook leuk, met hun eigen regels 🙂
  Was leuk te lezen hoor, je eerste photodiary!
  Maaike onlangs geplaatst…5 x wat ik leuk vind aan blogs van anderenMy Profile

  1. Fijn dat je het lezen van mijn eerste photodiary leuk vond. We slapen inderdaad met zijn allen in de camper. Achterin is een stapelbedje. wij slapen in een bed wat je ook tot zitje kunt maken. Lekker knus met elkaar ;-).

 2. Wat leuk dat jullie in Limburg waren! Zo te zien hebben jullie al fijne dagen gehad.
  TypischKim onlangs geplaatst…Enquête TypischKim.comMy Profile

  1. Het waren zeker heerlijke dagen! Limburg is erg mooi.

 3. Wat een gave camper! En zo te lezen hebben jullie een heerlijke vakantie gehad (in ieder geval het eerste deel). Leuk, Rummikub! Wij speelden dat als kind ook altijd op vakantie 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Persoonlijk | Zoveel (mooie) veranderingen in 1 jaar tijd!My Profile

  1. We hebben het heerlijk gehad inderdaad. Jaa Rummikub blijft leuk hihi 😉

 4. Oh ik zeg het nog maar een keer, ik ben jaloers op die camper! wat een gaaf ding.Ben ook zo benieuwd naar het interieur. Leuk foto overzicht trouwens.
  Roelina onlangs geplaatst…Vertrouwd geluid bij een ongeboren kindje biedt geborgenheid + WIN een zwangerschapssieraadMy Profile

  1. Thanx! Het interieur wordt ook elk jaar iets meer aangepakt en opgeknapt. Ik zal er ook eens wat leuke foto’s van opzetten.

 5. Die camper… 😍
  Die heeft attitude…
  Leuk hoor.

 6. Leuk! Ik ben gek op vakantieblogs 🙂 Volgens mij hebben jullie een hele leuke week gehad!
  Marloes onlangs geplaatst…Roadtrip Baltische staten – week 1My Profile

  1. Ik vind het ook altijd leuk om dat van anderen te lezen. Maar niet iedereen heeft dat..We hebben het erg leuk gehad, en heerlijk genoten van elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge