Shoplog! Vakantiespulletjes Jolijn

Shoplog! Vakantiespulletjes Jolijn.

Op vakantie weet ik dat als we een mooi en leuk stekkie hebben mijn dochter zich prima zal gaan vermaken. Zolang er maar een speeltuintje is of een klein zwembadje komt het goed. Omdat het vakantie is vind ik het wel leuk haar af en toe te verassen met een klein speeltje of iets lekkers.

En Lucas is natuurlijk nog wat te jong voor zulke speeltjes etc. Die krijgt lekker extra kroelmomentjes!

De spulletjes pak ik niet in als een cadeautje, maar zal zo af en toe iets gaan geven. Bijvoorbeeld als wij bezig zijn met de camper klaarmaken op de camping, op een wisseldag of als het er een leuk en gezellig momentje voor is.

Voordat we op vakantie gingen kocht ik zo af en toe iets leuks als ik dit tegen kwam.

Visjes vangen: Dit speelsetje met hengeltje en visjes kwam ik tegen bij de Zeeman. Speelgoed waar water aan te pas moet komen scoort goed bij Jolijn. Ik vond dit setje zo leuk omdat ze het zou kunnen gebruiken in de afwasteil.

Kleien: Als er iets is waar je Jolijn mee blij kunt maken momenteel is dat klei! De kleibak van thuis was ik niet van plan mee te gaan nemen op vakantie. Maar deze twee bakjes zo bij elkaar verpakt vond ik wel erg leuk om mee te nemen. Even een rust momentje op de dag met klei zal vast van pas gaan komen. Ik kocht dit setje bij de Action.

Kleuren en spelen: Een kleurboekje met stickers nam ik bij de Hema mee vandaan. En het zomerboekje van Woezel en Pip had ik nog liggen. Ik weet niet meer waar ik die heb gekocht of bij heb gekregen. Maar handig om mee te nemen voor als het een keertje regent. Wat ik natuurlijk niet hoop, dus wie weet blijft hij wel in de tas zitten.

Kleurboekje: Een ander kleurboekje bij de Action vandaan.

Wat lekkers: Ook iets waar Jolijn gek op is. Chocolade, kind van haar moeder hihi! Dus ook mee genomen van de Action. Ze kijkt wel eens filmpjes waarop twee handen (!) aan het kleien zijn. Dat zijn filmpjes van Play Doh. Een regelmatig zie je daar ook verassingeieren in beeld die ze dan gaan open maken. Slaat nergens op die filmpjes. Maar helemaal geweldig vind ze het. Heel blij word Jolijn dus zo af en toe van een verassingei.

Boekjes: Wie kent de boekje van de Disney boekenclub niet?! Ik vond ze vroeger altijd geweldig. En heb toen een keer via Marktplaats een tas met nog erg mooie boekjes kunnen overkopen. Ze komen uit 1980 ongeveer en zijn nog erg mooi. Wat nieuwe voorleesboekjes zijn ook weer leuk! Eigenlijk wil ik nog meer van deze Disneyboekjes verzamelen. Jolijn vind ze momenteel erg leuk en ze zijn heel begrijpelijk.

Dat was de shoplog voor de aankomende zomervakantie!

 

Koop je ook altijd wat nieuwe spulletjes voor de kinderen om mee te nemen?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , ,

11 gedachten over “Shoplog! Vakantiespulletjes Jolijn

 1. Visjes vangen is hier ook favoriet. Oeh dat boekje van woezel en pip is leuk! Hier lezen we ook vaak voor uit de “oude” disneyboekjes. Blijven toch wel heel erg leuk😄
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week.. #32My Profile

  1. Jaaa die boekjes zijn zo leuk!

 2. Die vis hengelset heb ik ook wel eens gekocht. Die was een groot succes. De kinderen hebben zich daar echt goed mee vermaakt : )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Hoeveel apps heb jij op je smartphone?My Profile

  1. Visjes vangen ook inderdaad een vermakelijk en geduldig spelletje. Nam jij ook wat andere of nieuwe speeltjes mee op vakantie of voor in de vakantie?

 3. Disney boekenclub is inderdaad ge-wel-dig, had er toen ik klein was ook enkele en kon er uren in kijken 🙂

 4. Ja, ik koop altijd veel te veel (zucht, verslaafd…) maar wel inderdaad altijd budget dingetrujes bij action, wibra en zeeman. Het is toch altijd leuk om wat ‘nieuws’ te hebben dat ze even zoet houdt in de vakantie of onderweg.
  Roelina onlangs geplaatst…Tere babyhuidjes, vragen om speciale verzorgingsproducten voor kinderenMy Profile

 5. Ja, ik koop ook altijd wat nieuwe dingetjes voor op vakantie. Vaak doe ik dat echt maanden van te voren zodat ik het ook weer vergeet en dan nog meer koop. Dat vissetje hadden mijn jongens ook wel leuk gevonden. Dat ga ik even onthouden voor volgend jaar!
  Maaike onlangs geplaatst…5 x wat leuk is aan thuiskomen na een vakantieMy Profile

 6. Leuke dingetjes! Ik doe dat ook altijd inderdaad. Ik pak ze eigenlijk altijd wel in om het iets specialer te maken. Wij geven meestal iets in de auto als we lang onderweg zijn.
  Mirjam onlangs geplaatst…TAG | The Mommy Scenario – wat zou jij doen?My Profile

 7. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht.
  Wij kopen ook altijd wat cadeautjes voor in de auto. En uiteindelijk kochten we voor op de camping nog playmobil, omdat het slecht weer was.
  Marieke onlangs geplaatst…Mepal Lunchpot Ellipse – Back to work – reviewMy Profile

 8. De pinguin die niet van de kou hield, heb ik vanavond nog voorgelezen 😀 En wij hadden hem vroeger thuis ook. Zo’n leuk boek!
  Fleur | MizFlurry onlangs geplaatst…Blogfeestje 32 met co-host Chomara van The Golden Brick Road of Che and ChoMy Profile

  1. Ja hij is echt heel leuk! Nu na de vakantie wil Jolijn hem nog vaak lezen. Hij blijft dus leuk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge