7 x Speelhoek Trofast

7 x Speelhoek Trofast.

Je kunt bij ons wel zien dat we kinderen in huis hebben.  We hebben geen woonkamer waaraan je soms niet kan zien dat ze er zijn. Oké, het is niet heel mooi al dat speelgoed in het zicht, maar dat maakt me niet zo veel meer uit dan voorheen. Aan het einde van de dag wordt hier al het speelgoed waarmee gespeeld is en wat door het huis slingert opgeruimd. Op de slaapkamer van mijn dochter hebben we een spelletjes kast gemaakt. In de woonkamer hebben we een klein speelhoekje gecreëerd met bakken om alles op te bergen. Dit om het allemaal nog wat georganiseerd te houden. Omdat we niet al te veel ruimte hiervoor hebben in de huiskamer moesten we een beetje creatief te werk gaan.

En zo heb ik op Pinterest gekeken naar wat voor leuke ideeën er zijn voor speelhoekjes. En ideeën op alles op te bergen. Er was genoeg te vinden. Want ik vind, omdat het in de huiskamer is, kun je er wel iets leuks van maken. En elke keer sprong de Trofast opbergserie van Ikea er voor mij uit. Ik zag dat je er leuk mee kunt combineren, later nog wat mee kan veranderen, het ziet er stevig uit en is betaalbaar. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten, dus je kunt zelf iets leuks samenstellen, maar later nog weer eens veranderen.

Toen ben ik aan het meten gegaan om te kijken welk formaatje we in de huiskamer kwijt zouden kunnen. Met een leuk stangetje voor de emmertjes onderaan het kastje, en wat spulletjes er bovenop vond ik het wel aardig goed gelukt. Het hoekje staat hier nu al weer even en zijn er nog steeds tevreden mee. Alhoewel ik me wel zit te bedenken hoe we straks het speelgoed van Lucas er ook in kwijt moeten kunnen. Dan zal er toch meer naar de slaapkamertjes moeten gaan.

Er zijn in ieder geval een hoop manieren om een leuk speelhoekje in je huis te maken. Ik heb nog wat leuke ideeën op gezocht hoe je een speelhoekje kunt maken met de Trofast kasten van Ikea en opbergbakken. Kijk je mee!

         

              

 

Bron:1234567

 

Hebben jullie een speelhoek in de huiskamer? En zijn jullie bekend met de Trofast serie?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , ,

10 gedachten over “7 x Speelhoek Trofast

 1. Wij gooien het speelgoed altijd gewoon in dozen. We wonen namelijk in een gemeubileerd huurhuis en hoeven dus geen meubels te kopen. Aangezien we meestal maar 8 maanden op een bestemming wonen ivm werk van mijn vriend.
  Sylvia onlangs geplaatst…What’s in my bag – editie strandtasMy Profile

 2. Hebben, hebben en hebben. Wij gooien nu alles op de onderste planken van de boekenkast, maar het is zo’n rommel. Dit ziet er echt netjes en gezellig uit.
  Rachel onlangs geplaatst…Laat jij jouw jongen genoeg jongen zijnMy Profile

 3. Leuk gedaan! Wij hebben beneden een inbouwkast onder de trap. Heel handig! Maar vind het ook fijn dat er steeds meer speelgoed naar boven gaat.
  Maaike onlangs geplaatst…Mijn eerste shoplog! Kinder-vakantie-spulletjesMy Profile

 4. Leuk! Wij hebben ook de trofast serie. Ik
  Wil nog steeds graag een rijtje aan de muur boven de bakken die op de grond staan. En zon rekje lijkt me ook handig! Je ziet hier ook het speelgoed, tis soms net n kinderdagverblijf.
  Roelina onlangs geplaatst…Spelen, waar kun je dat hier nou het best? Het leukste speeltuintje in Epe!My Profile

 5. Wij hebben ook een trofast kast in de kamer staan. Het zijn echt ideale kasten. Ik zie wel wat leuke ideeën tussen de foto’s staan. Binnenkort zijn de kinderkamers aan de beurt dus ik ga dit zeker onthouden.

 6. […] Roelina koos voor de 7 x speelhoek van Lisette loves. […]

 7. Wat een super mooie ideeën zeg, deze heb ik dus meten gepind zodat ik het straks snel terug kan vinden 😀

 8. Onze kinderen waren altijd gek op met een keukentje spelen, maar ik wilde niet zo’n kolossaal ding in huis. Dus had ik zo’n lage trofastkast gekocht en daar met plakplastic zwarte cirkels op geplakt als kookplaat. En hun fantasie deed de rest. Inmiddels zijn ze het keukentje ontgroeid, is het plakplastic eraf en staat de kast gewoon kast te zijn.
  Jacqueline onlangs geplaatst…Een berg beklimmen… what was I thinking?!My Profile

  1. Dat is wel een erg creatieve oplossing wat je met het kastje kunt doen, leuk!

 9. Waar komt het zwarte blad vandaan bij die foto met 2 kasten en in het midden een stoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge