Spam je blog!

Spam je Blog!

Buiten zul je mij  nu momenteel meer vinden dan binnen.  Want je moet het er toch van nemen als het in ons landje mooi weer is. Want voor je het weet is er de volgende dag weer regen! We zitten heerlijk in de zomerperiode en dan zit men over het algemeen wat minder achter de computer of tablet.  Zo zit ik deze periode  lekker  in de tuin, maak een wandeling, ga fietsen en probeer er op uit te gaan. Wel lees ik nog blogs, maar wat minder dan ik in het seizoen doe als het weer niet zo mooi is. Maar toch vind ik het vaak erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken.

Dus zo dacht ik vandaag jullie in de gelegenheid te stellen om je blog te spammen! Ik ben nieuwsgierig naar blogs die ik nog niet goed ken, en ik ben benieuwd naar jullie blogs. Ook kunnen lezers en lezeressen door in de comments te kijken nieuwe blogs ontdekken, en zo kunnen we elkaar helpen om elkaars blogs te ontdekken. Dan hebben we gelijk weer leuk en nieuw leesvoer voor in de tuin. Een leuke manier om onze liefde voor bloggen te verspreiden!

 

Hoe spam ik mijn blog? Laat een reactie bij de comments achter met je naam, de blog en de Url mag je in het daarvoor bestemde vakje plaatsen. Waar gaat je blog over, waarom moeten we allemaal een kijkje komen nemen?

Ik ben erg benieuwd! Spammen maar!

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged

9 gedachten over “Spam je blog!

 1. Ja, leuk een spam je blog! Ik ben ook altijd op zoek naar ‘nieuwe’ leuke blogs om te lezen. Ik ben Sylvia vriendin van Richard, moeder van dochtertje Zoë (’14) en baasje van kat Muis. Aangezien mijn vriend werkzaam is in buitenland, op dit moment Lanzarote. Verblijven onze dochter en ik om en om in NL en Lanzarote. Hier schrijf ik dus grotendeels over. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen!
  Sylvia onlangs geplaatst…Flashback Friday – Tekenfilms van vroeger!My Profile

 2. Ik spam graag mee: http://www.roelina.nl is een mamablog voor moeders met power. Daarop schrijf ik eigenlijk alles wat ik meemaak als werkende moeder. Recht uit het hart en met een flinke knipoog. Ben erg benieuwd naar anderen.

 3. Mijn spambijdrage: http://www.cookiesandcarrotsticks.com/nl/. Mijn foodblog staat nog redelijk in de kinderschoenen. Eigenlijk begonnen om recepten vast te leggen om met familie en vrienden te delen. Sinds begin dit jaar er serieuzer mee aan de slag gegaan en dat begint zijn vruchten nu langzaam af te werpen. Gezonde én minder gezonde recepten, het draait allemaal om balans, toch?
  Ben zo’n twee weken geleden dan eindelijk begonnen om ook non-food artikelen te schrijven. Zat te twijfelen, maar jij hebt me eigenlijk een beetje over de streep getrokken na de Mommy War Tag (die ik dan als eerste artikel ook overgenomen heb :)).

 4. Altijd leuk zoiets 😀 https://lifestylemommys.wordpress.com/Ons blog is een blog geschreven door mama’s voor trendy vrouwen. Dit is een blog over alles wat je in het dagelijks leven tegen komt. Ontspanning, recepten, tips en tricks, producten, de vele kanten van het moederschap, hoe met een klein budget leuke dingen te doen, een huishouden draaiende houden en nog veel meer.

 5. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik doe graag mee met spammen. Life by Jess is sinds december 2015 mijn persoonlijke lifestyle blog, waar 3x per week een artikel online komt over alles wat ik mee maak, hoe ik over bepaalde dingen denk en tips. Maar ook recepten, dIY etc. Kom jij een kijkje nemen op http://www.lifebyjess.nl ?

 6. O leuk, ik doe graag mee. Op https://www.gewoonwateenmamadoet.blogspot.be schrijf ik over mijn leven, bezigheden als mama, zwangerschap en gewoon de dingen die ik leuk vind. De blog is nog maar heel recent, dus alle tips zijn meer dan welkom! Groetjes

 7. Hoi hoi,
  Ik ben Anouchka,ik heb net een blog gestart rond gedichten en mijn gedachten,duik jij ook even mee in mijn wereld?dat zou fijn zijn

 8. Wat grappig, weet je tot voor heel kort had ik geen idee dat je blog ergens over moest gaan en je een doelgroep voor je blog moest zien te vinden…ha ha. Ik ben dan ook van een heel andere generatie dan de meeste bloggers. Het mijne is gewoon een soort online dagboek van dingen die ik meemaak maar ook herinneringen aan vroeger, en wat creatieve uitspattingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge