New In Lucas # 3. Puckababy en Z8

New In Lucas # 3. Puckababy en Z8.

Onze klein man groeit als kool. Het lijkt wel of hij alles maar één keer aan heeft en dat het daarna alweer aan de strakke kant zit. Met 1o weken zat hij in maat 62, en nu gaat hij alweer naar de 68 toe. Tijdens het kraambezoek hebben we heel wat leuke kleertjes voor Lucas gehad. Dus we konden zeker even vooruit. Deze artikels kun je hier: Kraamcadeaus Part 1 en hier: Kraamcadeaus Part 2  bekijken.  Maar voor de komende grotere maatjes heb ik eigenlijk nog bijna niets. Dus ik besloot bij een van mij lievelingsmerken te kijken,  Z8.

Toen hij geboren was kocht ik daar twee setjes: New in Lucas. Die setjes ik veel bij hem aangetrokken. Het staat hem superleuk en zijn van heerlijke soepele stoffen gemaakt. Onderaan dit artikel zie je kledingstukken die ik heb aangeschaft.

Maar ook hebben we alvast de slaapzak de Bag 4 Seasons van Puckababy gekocht. Deze slaapzak is eigenlijk pas voor baby’s vanaf een half jaar. Maar aangezien ik al zeker wist dat we die graag wilde aanschaffen, heb ik hem alvast gekocht;-). De eerste drie maanden hebben we de Original Piep gebruikt. Dat is een inbakerzakje. Omdat Lucas net als zijn zus zwaaide met zijn armpjes en zichzelf daardoor wakker hield was dit zakje een mooie oplossing. Het geeft ook een geborgen gevoel aan baby’s.

Dus besloten we alvast een vervolg slaapzak te kopen. Ik vind het zo een mooi een heerlijk slaapzakje. Kinderen kunnen ermee doen totdat ze ongeveer 2,5 jaar zijn. En hij kan vanaf een half jaar worden gebruikt. Dus hij kan hier mee vooruit. En omdat er een verwisselbaar wintervachtje inzit, en je de mouwen kunt afritsen, kan hij het hele jaar door gebruikt worden. Het zijn eigenlijk twee slaapzakjes. Met dit slaapzakje ben ik wel heel blij!

 

Zoals ik hierboven beschreef had ik ook nog wat items van Z8 aangeschaft. Ik keek op de site van Z8 bij de sale artikelen, en zocht naar maat 74 en maat 80. Zo kocht ik  de volgende kledingstukken:

Links: Een wat dikker shirt Joppe.

Rechts: Een shirt Magnus met bijpassend broekje.

Links: Een shirt Detmer. Donkergrijs met heel lichtgroen.

Rechts: Limited Edition Setje, donkergrijs.

De kledingstukken zijn heerlijk soepel en niet stug. Dat vind ik altijd wel fijn voor de bewegingsvrijheid. Over de kwaliteit ben ik van dit merk ook altijd te spreken. Dus ik was heel blij dat ik nog wat leuke kledingstukken kon vinden!

 

Zijn jullie bekend met slaapzakjes?

 

 

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge