Favoriete koopjes uit de folders! #2

Favoriete koopjes uit de folders!

Een paar weken geleden had ik voor het eerst een aantal leuke aanbiedingen voor jullie bij elkaar gezocht. Het was even kijken hoe deze nieuwe blogpost in de smaak zou vallen. Maar ik kreeg er positieve reacties op. Dus er zal vaker een artikel verschijnen met favoriete koopjes. De koopjes gaan meestal de maandag in. Dus ik probeer het artikel dan ook op zondag of maandag te plaatsen. En ik plaats dan op de woensdag een extra artikel.

Voor deze week heb ik wat zomerse aanbiedingen en koopjes uit de folders bij elkaar gezocht. Want de vooruitzichten voor deze week zijn erg goed. Heerlijk! Ik ga de Vanish aanbieding halen bij de Spar. Misschien zie je er deze week iets leuks tussen.

 

Zwemkleding bij de Aldi.

Etos heeft leuke spulletjes van Woezel en Pip.

Kruitvat komt met een mooie aanbieding.

Voor de bbq mannen een leuke schort bij de Action

Wibra.

Fietjes bij de Gamma

Spar

Verkoelings aanbiedingen bij Marskramer.

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged ,

15 gedachten over “Favoriete koopjes uit de folders! #2

 1. Het leren BBQ schort is geweldig!
  Darina onlangs geplaatst…Weekend Notes 8My Profile

 2. Leuk die Woezel en Pip spullen!
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Mijn summer essentialsMy Profile

 3. Wij willen heel graag een ventilator! Van de week maar even kijken 🙂

 4. Dat schort is echt een leuk cadeautje voor iemand die ik ken en bijna jarig is! Tof, die ga ik halen. 😀
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #108 | Strand, kweek uitslag & lekker etenMy Profile

 5. Damn die uv shirts. Waren die er maar eerder. Dan had ik toch een paar euro kunnen besparen. Leuk hoor deze selectie van koopjes ?

  1. Jammer dat je net te vroeg was…Ik krijg er positieve reacties op dit artikel, Dank je. Dus ga het vaker doen.

 6. Ah die Woezel en Pip spulletjes zijn leuk!

 7. Leuke koopjes zitten er weer tussen! Ik vind die fietstassen best gaaf!
  Romy onlangs geplaatst…Uitdagingen | 30 ideeën voor 30 days challengesMy Profile

 8. Leuk om die aanbiedingen te zien. Toen ik nog in NL woonde vond ik heerlijk om door die folders te bladeren..daar maakte ik ook echt een momentje van?. Tegenwoordig hebben we ‘bitte keine werbung-sticker’ op de brievenbus, want anders ligt er iedere dag wat in…Dat bbq schort zag ik in de reclame op tv voorbijkomen hier. We hebben een satelliet…echt een goede deal!
  Essma onlangs geplaatst…5x | Wat we kunnen leren van een yogi…My Profile

 9. Een lederen schort…
  Wat een goed idee. Zo stoer.
  Leuke rubriek dit.

  1. Hij is wel stoer vind je niet?! Bedankt dat je het een leuke rubriek vind.

 10. Wat top dit! Ik ga even Vanish inslaan

  1. Nooit verkeerd om hier genoeg van te hebben!

 11. Oh my, wat een leuke spulletjes van Woezel en Pip bij de etos. Hmm. ik denk dat ik de familie in NL nog maar even moet waarschuwen dat ze wat extra bagage kilo’s moeten inkopen voordat ze hierheen komen haha. ?

  1. Schattig zijn de spulletjes! Hopelijk vind je familie nog iets leuks voor je dochtertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge