Beauty Favorite # 6. Polka Body Mist.

Beauty Favorite # 6.  Polka Body Mist

Bij Primark kocht ik laatst de Polka body mist. De parfum had ik wel eens eerder gehad, maar was toen kapot gevallen op de grond, waarna mijn badkamer nog lang een Polka geurtje had… Omdat ik het een lekkere geur vond, besloot ik hem opnieuw te kopen maar dan de body mist variant.

De body mist zit in een handige spuit flacon van 150 ml. Hij ruikt heerlijk, het is een citrus, houtachtige geur. Hij blijft ook lang hangen. Ik heb hem rond de middag op mijn huid gesprayd en ’s avonds rook ik hem nog steeds.

Bodymist is trouwens gewoon parfum, maar meestal in een grotere flacon, het is frisser en minder zwaar, en er zit meer water in dan normale parfums en minder alcohol, en is meestal ook goedkoper.

Veel mensen gebruiken body mist het liefst in de zomer, omdat sommige mensen irritaties op hun huid kunnen krijgen in de zomer als ze parfum dragen, en bodymist is frisser en zoeter en minder zwaar, een nadeel ( nou niet voor iedereen ) is dat het minder lang blijft zitten. Je kunt het zien als een lichtere vorm van parfum.

 

De voordelen:

 • Het ruikt lekker. Even sprayen en je ruikt meteen lekker, de belangrijkste reden.
 • Het is minder zwaar dan parfum. Een body mist is minder zwaar omdat de concentratie parfum die erin zit minder hoog is dan bij een eau de toilette en een eau de parfum
 • Je kunt het ook in de zon gebruiken en hebt in het zonlicht minder snel last van irritaties. Het is dus het ideale product om in de zomer lekker te ruiken.
 • Instant happiness: de frisse geur van body mist zorgt ervoor dat je in een paar seconden een heerlijk fris, zomers en blij gevoel krijgt.
 • Eau de toilette spray je vaak in de hals of op de borst, maar body mist kun je op je hele lichaam gebruiken.
 • Het is goedkoper. Voor een eau de toilette betaal je vaak een stuk meer en je doet er net zo lang mee.
 • Je neemt het makkelijk mee. Een fles parfum stop je niet zo snel in je tas, maar een flesje body mist is super handig om in je tas te stoppen, om bijvoorbeeld na het sporten even een lekkere geur op te sprayen.
 • Je ruikt vaker lekker. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar body mist hoef je niet te bewaren voor speciale momenten, dus kun je de hele dag door gebruiken. En je zult zien dat je dat ook wat sneller doet.

Ik kwam er  achter dat het een dupe van Lady Million van Paco Rabanne is. Een parfum die ik ook heb gedragen en heerlijk vond. Als je de flacon van de parfum ziet zou je niet denken dat het om een dupe van Lady Million gaat, maar dat is het dus wel. De body mist is leuk voor erbij en echt een koopje voor maar 3,50euro.

 

Zijn jullie bekend met body mist? En wat vinden jullie van de Polka variant?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , ,

Een gedachte over “Beauty Favorite # 6. Polka Body Mist.

 1. Wat een leuk flesje! Ik ken het wel, maar gebruik het eigenlijk nooit. Zou het toch eens moeten proberen, vooral nu in de zomer.
  Darina onlangs geplaatst…3 Days in Paris | Part 1My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge