Beauty Favorite # 5. Mijn 3 favoriete parfums.

Beauty Favorite # 5. Mijn 3 favoriete parfums.

Parfum addicted, dat ben ik. Ik gebruik elke dag parfum, ook al ga ik niet de deur uit. Ik hul me graag in lekkere geurtjes! De laatste weken deel ik veel favorieten met je, en vandaag wil ik mijn favoriete geuren aan je laten zien! Daaruit heb ik drie parfums gekozen die ik echt het áller lekkerst vind en het liefst allemaal tegelijk draag!

La Vie Est Belle.

Op deze parfum ben ik echt verliefd! La Vie Est Belle is vrij zoet, maar ik vond hem meteen erg lekker. Voordat ik hem kocht zat La Vie Est Belle al een tijd in m’n hoofd. Elke keer als ik een parfumerie binnenliep moest ik even ruiken. Je snapt dat ik uiteindelijk overstag ging. Ik wist zéker dat dit een geur zou zijn die ik net als mijn andere favorieten telkens opnieuw zou kopen omdat ik hem zo onwijs goed vind.

La Vie Est Belle is gelanceerd door Lancome. Het begon met een droom, ongeveer 20 jaar na het lanceren van Tresor, een iconische geur van het merk. Ze wilden een nieuwe geur ontwikkelen die net zo’n icoon status zou krijgen als Tresor. Een geur waarvan de filosofie overeen zou komen met de huidige tijd en met denkbeelden van vrouwen over de hele wereld. In 2012 werd La Vie Est Belle gelanceerd, een mega vrouwelijke geur die vrouwen oproept van het leven te houden en dat te uiten. De geur werd een onwijs succes en belandde in de hitlijsten van nieuwe geuren wereldwijd. In Frankrijk staat La Vie Est Belle sinds de lancering op nummer één van populaire geuren.

Langer dan een jaar werkten de beste glasmakers van de wereld om de mooiste, glazen ‘glimlach’ te maken. Ze wilden een glimlach vastzetten in een vierkant stuk glas, met precies de juiste balans in gewicht en de curve van de glimlach.

De fles is een plaatje. Hij oogt heel vrolijk en positief, licht, maar toch ook heel zwaar, want de fles weegt aardig wat. Ik vind het mooi dat de flacon onderaan van een groot stuk massief glas is gemaakt, dat maakt het heel chic en mooi in balans.

La Vie Est Belle ruikt meteen enorm aanwezig. Heel bloemig, dat ruik je echt, alsof je met je neus in een kleurrijk boeket hangt.

Hugo Boss Nuit:

Het parfum is geïnspireerd op de spimpele maar chique little black dress. De finishing touch voor een avondje uit.

BOSS staat natuurlijk welbekend om zijn moderne klassiekers in de parfumwereld. Het is gezicht van Nuit Pour Femme is niemand minder dan Gwyneth Paltrow.

De geur is zwaar en sprankelend tegelijk. Erg lekker. Het is een speelse geur. Ik draag hem met veel plezier. ‘s Avonds, maar ook overdag als ik er zin in heb! En zoals de geur zelf zijn de flacon en de verpakking van BOSS Nuit  ontworpen met het oog op de klassieke attributen van het zwarte jurkje: gestroomlijnd, elegant, klassiek en vrouwelijk. Omdat het een eau de parfum is, blijft de geur lekker lang aanwezig. Hij wordt eigenlijk ook met het uur lekkerder! En daaraan herken je een kwalitatief goede geur.

Hugo Boss Ma Vie.

Hugo Boss  Ma Vie behoort tot dezelfde lijn als Boss Nuit uit 2012 en Boss Jour uit 2013 en wordt in dezelfde verpakking als haar voorgangers geleverd, maar nu zijn de fles en de doos gekleurd in zachte tinten roze.

Een prachtig flacon, met een chique vrouwelijke uitstraling. En als je aan roze denkt dan denk je aan een zoete, bloemige en frisse geur. Erg leuk samengesteld! De samenstelling van de geur wordt beschreven als fris, innemend en uniek. Het bestaat uit drie delen genaamd modern, vrouwelijk en vertrouwen.ik zelf vind het een hele frisse maar ook vrouwelijke geur. Een keer iets anders dan haar voorgangers, want dat waren namelijk wat zwaardere geuren terwijl dit een hele frisse en lichte geur is. Perfect voor overdag!

 

 

Hmm, ja, dit zijn wel echt mijn topgeuren die ik het vaakst pak en met het meeste plezier gebruik.

Wat is jouw lijstje van favoriete geuren die je het liefst allemaal tegelijk zou dragen?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , , ,

10 gedachten over “Beauty Favorite # 5. Mijn 3 favoriete parfums.

 1. La vie est belle is heerlijk! Mijn geuren zijn Jil Sander no.4, Obsession van Calvin Klein, Chanel no.5 en Sun van Jil Sander.
  Darina onlangs geplaatst…What I’ve Learned LatelyMy Profile

  1. Ik hoor meer positieve reacties van de parfum Jil Sander. Zelf nog nooit gehad. Leuk om te lezen wat anderen voor lievelingsparfum hebben.

 2. Oeh alle Hugo boss parfums zijn mijn favoriet samen met noa van cacharel en Diamonds van armani?
  Sylvia onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

  1. Ook heerlijke parfums. Armani vind ik heerlijke geuren hebben!

 3. Ik draag eigenlijk zelden parfum. Als ik er weer eentje koop zou ik denk ik nu een klassieke geur kiezen.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Waar moet het naar toe met de wereld…My Profile

  1. Leuk dat je voor de klassieke geuren gaat 🙂

 4. Chloé Love en de gewone. La vie é Belle vind ik zooo heerlijk bij een ander.Alleen bij mezelf ruik ik het amper.
  Cynthia onlangs geplaatst…Mijn nude make-up look op VideoMy Profile

  1. Jammer dat je hem bij jezelf niet goed ruikt, want hij is inderdaad heerlijk!

 5. Ik ben erg nieuwgierig geworden naar de boss nuit. Ikzelf ben echt dior fan. Dior addict bijvoorbeeld. Wel wat zwaar maar daar hou ik van.

  1. Het is ook een wat zwaardere geur, dus waarschijnlijk zul je hem wel lekker vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge