It’s My Birthday!

It’s My Birthday!

Van het weekend was het 13 mei, en dat betekend dat ik 34 jaar geleden het levenslicht heb leren kennen. Ik was van het weekend jarig, en dat was best leuk! Het weer was redelijk dus dat was wel fijn. Vrijdag zijn we naar Avifauna geweest samen met de kinderen en mijn ouders. Daar hebben we ons prima en leuk vermaakt tussen de vogels, speeltuin en het restaurant. Over die gezellige dag zal ik binnenkort ook wat schrijven. Zaterdagavond vierde ik mijn verjaardag voor familie. Wat wederom ook erg leuk was!

Jarig zijn is eigenlijk best speciaal. Ik vind het ook altijd weer een mooie gelegenheid om weer terug te kijken op het afgelopen jaar. En dat was het jaar dat ik 33 was. Ik deel met jullie de dingen waar ik het afgelopen jaar heel blij van werd.

Het is wel een happiedepeppie artikel;-). Gewaarschuwd!

 

Mijn 33e levensjaar was het jaar waarin ik zwanger was van ons tweede kindje. Nog zo een mooi wondertje. Dat we dit weer mee mochten maken vond ik heel speciaal en ben daar erg dankbaar voor. En in februari werd dan onze zoon Lucas geboren geboren. Zo mooi en speciaal! Ondertussen ben ik  wel  gewend aan het leven met twee kinderen en de gezelligheid en liefde die zij ons geven. Wat ben ik toch blij met ze.

Van sporten word ik ook blij.  Voor mijn zwangerschap deed ik aan ongeveer een keer in de week aan boodcamp. Tijdens mijn zwangerschap kon ik dit niet blijven voortzetten. De endorfine die je tijdens het sporten aanmaakt geeft mij een goed gevoel.

Ook is het het jaar dat ik ben begonnen met mijn blog. Ik liep al een hele tijd met dit idee rond om te gaan doen, maar had nooit de stap genomen. Toen ik zwangerschapsverlof had en het nieuwe jaar begon vond ik het een mooi moment om hiermee te gaan starten. Ik vind het leuk om te doen, kan er mijn creativiteit in kwijt en krijg er positieve energie van. Wat ook leuk is dat ik de bezoekersaantal langzaamaan zie groeien.

De derde verjaardag van Jolijn vond ik ook erg leuk. Het vieren van de verjaardag van je kindje vind ik nu ook wel erg leuk. En zo vierden we op 1 april haar verjaardag met wat vrienden en familie. Een gezellige dag met een blij meisje. Hier heb ik ook een artikel over geschreven: De derde verjaardag van Jolijn

Zo werd ik ook blij van kneuterigheid. Dat in de zin van bijvoorbeeld een schoon huis, een eindje wandelen met mijn gezin, dat de boodschappen in huis zijn, lekker koken voor mijn gezin, de kinderkamers ordenen, allemaal van dat soort dingen. Ik kan daar heel erg van genieten.

          

De vakantiereizen die we afgelopen jaar hebben gemaakt. Dat was in de zomer met onze camper naar Limburg, Luxemburg en het Moezelgebied in Duitsland. Heerlijk vond ik het dit jaar weer met camper op reis. De eerste week  was ik nog wat moe van het eerste trimester van mijn zwangerschap, maar de tweede week had ik meer energie. Prachtige gebieden en leuke campings. En lekker met elkaar. In het najaar zijn we nog een weekend naar Landal Park Het Land van Bartje geweest. Nog even met elkaar voordat Lucas werd geboren.

En Johan maakte mij natuurlijk iedere dag heel erg blij, hij weet mij zelfs aan het lachen te maken wanneer ik een baaldag heb en hij weet me ook altijd weer leuk te verassen.

Van lekker eten werd ik ook blij. Ik vind het heerlijk om lekker te koken of juist uit eten te gaan. Ik ben niet heel veel uit eten geweest, maar geniet er daardoor meer van. En een goed glas wijn erbij!

 

Wat zijn de dingen waar jij zo blij van kan worden?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged ,

26 gedachten over “It’s My Birthday!

 1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik kan echt genieten van mijn dochtertje. Als ik zomaar een kus krijg. Of haar van een afstandje zie spelen.
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week.. #19My Profile

  1. Thnx, dat is ook een mooi gezicht!

 2. Wat een heerlijke blij artikel vol mooie momenten en gezellige dingen. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijkheid #8: schommelen en “Oh ja”-momentenMy Profile

 3. Nog gefeliciteerd en ik hou van blije artikelen. Mijn kleine, vakantie en lekker eten word ik ook heel blij van!
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…DIY-wenskaarsenMy Profile

  1. Dank je! Alle drie dingen waar ik ook blij van wordt.

 4. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! ^^
  Marsha onlangs geplaatst…Fashion outfits | Welk lente typetje ben jij?My Profile

  1. Dank je wel 🙂

 5. Wat een mooie momentjes! Nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Darina onlangs geplaatst…Fashion Notes | My Love for EspadrillesMy Profile

  1. Dat zijn het zeker, dank je!

 6. Gefeliciteerd! Zowel voor jou als nog voor Jolijn!
  Daisy onlangs geplaatst…Jessica: Het einde.My Profile

 7. Nog gefeliciteerd met je verjaardag. En heel goed jaar toegewenst.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Ligbedden: je opties op een rij!My Profile

 8. Een dagje te laat, maar ik wilde hier toch ook nog even komen feliciteren!

  Wat had je een mooi zonnetje op jouw dag!
  Ilse van Kreanimo onlangs geplaatst…Shit happens – Maar shit happens vooral als ik alleen ben!My Profile

  1. Dank je! Het was zeker een heerlijke zonnige dag:-)

 9. Van harte gefeliciteerd nog. Het klinkt als een fantastisch jaar!! Maar er nog zo eentje van, dit komende jaar. X

  1. Bedankt! ik doe mij best dit jaar!

 10. Gefeliciteerd! Leuk is dat inderdaad he, mijn zoontje is nu ook 3 geworden en hij maakte het voor het eerst echt mee. Je hebt echt een leuke blog.

  1. Leuk is dat inderdaad dat ze het dan bewuster meemaken. Maar ook wel een spannende dag voor ze…Bedankt voor je compliment!

 11. Gefeliciteerd! Het moezelgebied in Duitsland vind ik heerlijk! Ik ging er altijd met mijn ouders naartoe, ik heb dus wat heimwee nu 🙂

  1. Bedankt! Het is erg prachtig daar. Je kan er ook mooi fietsen langs de Moezel. Leuk dat je daar ook altijd heen ging.

 12. Beter laat dan nooit. Nog gefeliciteerd! Leuk dat jullie naar Avifauna zijn geweest. Ik woon er zelf niet zo heel ver vandaan.
  Irene onlangs geplaatst…Gedicht van de week: JasMy Profile

  1. Nog bedankt! En wat toevallig dat je daar ook in de buurt woont.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge