Kraamcadeaus Part 2 # Kleding

Kraamcadeaus Part 2 # Kleding.

Dat Lucas is geboren is alweer natuurlijk een tijdje geleden. Maar we hebben nog best wel lang kraambezoek gekregen. En zelfs nu komen er nog mensen langs om Lucas te bewonderen.

We hebben weer erg veel leuke en mooie kraamcadeautjes gekregen. Waaronder ook weer kleding. Lucas groeit best hard en zit ondertussen al weer even in maatje 62. Drie keer heb ik gehad dat het bezoek nog een maatje 56 mee nam. Toen heb ik gevraagd of ze het goed vonden dat ik of zij het wilden gaan ruilen. Ik vond het anders zo zonde van de mooie kleertjes die ze hadden uitgezocht om cadeau te geven.

Graag laat ik de gekregen kleding weer aan je zien!

 

Een heel leuk en schattig boxpakje, gebroken wit met een heel lichtblauw stipje erop. Het pakje is van M&S. En een stoer setje van Name it. Beide nog eventjes voor in de kast want ze zijn nog iets te groot.

Dit is setje van B*E*S*S vind ik ook erg mooi. Ik had tot van kort nog nooit van dit merk gehoord. Maar ik vind de kleding mooi en kwalitatief goed. Lucas heeft het nu al een paar keer aangehad en het staat hem ook zo leuk. Niet alles staat altijd even goed, maar dit past erg goed bij hem. Ik ga hier vast wel vaker iets van aanschaffen.

Een stoere blouse en vest van de Hema. De blouse heeft hij ook al gedragen. En een blouse staat hem dus ook erg leuk, wat ik niet zou verwachten. Het vest is ook ideaal voor deze periode van het jaar, in plaats van een jas.

Dit shirt is van Tumble ’n dry. Een mooi en fris mintgroen kleurtje. Erg leuk, en Lucas heeft hem al een paar keer aangehad.

Twee stoere shirts, waarvan ik het merk niet kon vinden. Heerlijk voor  met het mooie weer.  En twee leuke shirts van de Hema.

Dit setje kleding van Noppies kreeg ik van mijn collega’s. Ik ben echt fan van dit merk. Over de kwaliteit ben ik altijd tevreden, en het is lekker stoer. Het setje heeft maatje 68, het shirtje heeft hij al een aantal keren aangehad. Het broekje is nog wat te groot, dus hij moet nog eventjes in de kast.

 

Flink verwend dus met deze leuke kleertjes!

dit artikel bevat affiliate links

 

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , , , , ,

8 gedachten over “Kraamcadeaus Part 2 # Kleding

 1. Leuke kleertjes allemaal. En bijzonder ook dat mensen in de winkel hebben staan denken wat geschikt zou zijn, en dit uitkozen.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…20 Boeken die ik nog wil lezenMy Profile

  1. Ja dat zeker, en dat hebben ze heel goed gedaan:-)

 2. Ik kan zo enorm genieten van al die kleine kleertjes…Al kom ik in de Hema, ik vind het altijd genieten! Veel plezier met die leuke setjes!
  Huismama onlangs geplaatst…Wat Moederdag met moeders doet…My Profile

  1. Ja super schattig allemaal. Jammer altijd dat ze er weer zo snel uitgroeien. Plezier hebben we er wel van!

 3. Super leuk! Vind het zelf altijd spannend als mensen kleding meenemen want heb nogal een aparte smaak volgens mij 😛
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | week 36 – groeiechoMy Profile

  1. Zelf vind ik het ook altijd lastig om iets voor anderen uit te zoeken, dus koop meestal iets anders. Maar ons bezoek heeft het goed aangevoeld wat we mooi vinden 🙂

 4. Wat een leuke spulletjes. Vooral het batman en cacturs pakje, spreken mij aan.

  1. Een mooi stoer pakje die hij van mijn zus heeft gekregen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge