Beauty Favorite # 4. Hema Eyeliner Waterproof.

Beauty Favorite # 4.  Hema Waterproof Eyeliner.

De make-up producten van Hema zijn zo gek nog niet. Van een aantal producten ben ik dan ook fan geworden.  Zo ook van de Waterproof eyeliner  in verschillende kleuren. Benieuwd? Lees dan even verder!

De eyeliner gebruik ik vrijwel elke dag. Het leuke is dat je de eyeliner in verschillende kleurtjes kan kopen. Dus voor iedereen zit er wel iets tussen.

De verpakking van de eyeliner is vrij simpel. Je kan het potloodje heel gemakkelijk  omhoog draaien en het heeft altijd een mooie punt om mee te werken. Dus je hebt er geen puntenslijper voor nodig om het uiteinde scherp te houden. De kleur van het product staat met een klein kringetje ook aangeduid op het product, wat ik zeker een pluspunt vind.

Dit zou een waterproof potlood moeten zijn, nu is het zo dat hij wel lang blijft zitten, maar echt waterproof is hij niet. Dat vind ik niet zo erg, maar ik gebruik de eyeliner meer  voor de kleur en niet om zijn waterproof eigenschap, dat hoeft van mij ook niet persee. Maar dit zou voor de koper wel een teleurstelling kunnen zijn en een reden zijn om het niet aan te schaffen, terwijl het een mooi eyeliner is. Verder is de eyeliner heel gemakkelijk aan te brengen door de zachte textuur.

De  oogpotlood heeft een mooie pigmentatie. De Hema heeft de eyeliner in verschillende kleuren. Ik heb de kleuren: lichtgrijs, donkergrijs, bruin, zwart, groen en paars. Waarvan ik de donkerbruine, en de donkergroene kleur het meeste gebruik. Ik gebruik de eyeliner om mijn bovenste wimperrand wat te definiëren, en het is niet zo aanwezig als een andere zwarte eyeliner.

 

Ik vind dit een erg mooie en goede  eyeliner, buiten het feit dat hij dus niet helemaal waterproof is. Hij is  heel zacht en mooi gepigmenteerd. Voor het prijsje 2,50euro bij Hema vind ik de kwaliteit zeker niet mis!

Gebruiken jullie ook een eyeliner en wat is jullie favoriete eyeliner?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , ,

12 gedachten over “Beauty Favorite # 4. Hema Eyeliner Waterproof.

 1. Ik gebruik deze eyeliner ook en ben er heel tevreden over. Blijft goed zitten en is goed aan te brengen.
  Darina onlangs geplaatst…Top 10 French Wardrobe EssentialsMy Profile

  1. Wat toevallig dat je ook deze eyeliner gebruikt!

 2. Jammer dat de eyeliner niet echt waterproof is, maar verder klinkt hij echt heel fijn!
  Romy onlangs geplaatst…Wat betekent vrijheid voor mij?My Profile

  1. Een klein minpuntje is dat voor als je dat graag wilt. Verder is hij heel goed.

 3. Ik ben niet zo’n held met eyeliners jammergenoeg. Maar ik ben wel groot fan van de Hema en haar make-up
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…4 en 5 mei – Hoe belangrijk is dat tegenwoordig nog?My Profile

  1. Buiten deze eyeliner heb ik tegenwoordig niet echt andere make-up producten van de Hema. Misschien eens weer rondkijken.

 4. Ik gebruik echt elke dag eyeliner van de Hema. Alleen in andere vorm als de jouwe. Met een strak penseeltje. Die van jou lijkt stomp. Kun je daar strakke lijntjes mee maken?
  Cynthia onlangs geplaatst…De schrik van dinsdag-avondMy Profile

  1. Het wordt na een paar keer gebruiken een stomp steeltje. Dus het lastig om er een mooiemwing mee te maken. Maar een lijn gaat heel goed.

   1. Dat vind ik dan wel jammer, want ik houd van vleugels!!
    Cynthia onlangs geplaatst…Van bier val je afMy Profile

    1. haha ja dat gaat hem dan niet worden;-)

 5. Ik kocht voor het eerst (sinds tijden) weer eens make up bij de Hema. De mascara en ben zo vreselijk aangenaam verrast? Echt een wow effect dat ik in (veel te) dure mascara niet kreeg. Ik ga dus deze na jouw bevindingen zeker proberen!

  1. Leuk, hopelijk krijg je hierbij ook het wow effect net als bij de mascara. En bedankt voor je mascara tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge