New In Jolijn # 1. Vrolijke Shirtjes.

New In Jolijn #1. Vrolijke Shirtjes.

Omdat Jolijn nog wat kleding nodig had voor het voorjaar en de zomer moest ik toch even de stad in om het een en ander te halen voor haar. Natuurlijk helemaal niet erg. Primark, daar besloot ik toen als eerste eens heen te gaan. Ik kom eigenlijk nooit bij de Primark, ik ben er misschien 4 keer geweest, maar besloot daar heen te gaan. Dit omdat ik wel regelmatig het een en ander voorbij zie komen wat me toch wel aanspreekt. Ook wordt er in de zomer natuurlijk veel buiten gespeeld etc, regelmatig worden dan de shirtjes verschoond, dus wat extra is wel zo handig. En het is natuurlijk niet zo prijzig, dus fijn voor de portemonnee. Een andere reden is ook dat ik naar een stad moet rijden waar een Primark is.

Toen ik op de kinderafdeling de shirtjes zag werd ik vrolijk van alle mooie, zachte kleurtjes en de leuke printjes erop. Het was toch een beetje rond zoeken want niet alle shirtjes vond ik even mooi. En ik kwam er ook achter dat ik zeker een maatje groter moest nemen dan wat erop het kaartje staat. Maar ik heb een paar leuke shirtjes voor Jolijn gescoord!

De prijsjes van alle gekochten producten weet ik niet meer precies, aangezien ik de kaartjes al had weggegooid.

 

Ten eerste deze shirtjes

Shirtjes met leuke printjes en opdrukken. Volgens mij waren ze ongeveer 3 euro per stuk.

Nog twee in dezelfde serie.

Ook kocht ik nog een leuk joggingpakje. Altijd handig, en wordt hier toch regelmatig aangetrokken.

Bij C&A kwam ik het linker shirtje tegen. En het rechter shirtje kocht ik bij H&M.

Weer even wat genoeg shirtjes in de kast. Kom nu maar op met het mooie weer! Dan hoeven de vestjes ook niet meer aan.

 

Ben benieuwd wat je er van vind, en of je laatst ook wat hebt gekocht bij Primark?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , , , , ,

9 gedachten over “New In Jolijn # 1. Vrolijke Shirtjes.

 1. Wat een superlieve en leuke shirtjes! Vooral de roze met Love vind ik erg mooi.

  1. Ja die is erg schattig inderdaad.

 2. Leuk! Ik heb van de week ook een hele berg gekocht bij Primark haha

  1. Ja dat vond ik ook erg leuke spulletjes 😉

 3. Leuke shirtjes, in mooie kleuren. Ik houd zelf altijd het meest van kleding zonder tekst.

  1. De leuke kleurtjes spreken mij ook erg aan!

 4. Leuk zeg! Fenna heeft een aantal van de shirtjes ook.

  1. Leuk dat Fenna ze ook heeft!

 5. Er is pas een h&m in de stad gekomen waar ik werk… zo slecht voor mijn beurs! Hahaha! Mooi hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge