Opruimen Van De Geboorteversiering.

Opruimen van de geboorteversiering.

De eerste 6 weken na je bevalling wordt kraamperiode genoemd. Deze periode is na 6 weken officieel afgelopen. Dat is nu alweer een paar weken geleden. De tijd vliegt in een flits voorbij.

Omdat Jolijn jarig was hebben we alle blauwe geboorteversiersels in huis weg gehaald om plaats te laten maken voor de verjaardagsslingers en ballonnen. Jammer vond ik het dat alle kaarten van de lijn afgingen en dat de geboorteslinger die bij het raam hing werd opgeborgen.

Maar man, wat hadden we veel kaarten gehad! We hadden een lijn gespannen dwars door de huiskamer heen. Binnen een korte tijd hing die helemaal vol en moesten we er eigenlijk nog een lijn bij maken. Dit hebben we niet gedaan maar we hebben de kaarten leuk neergezet. De kaarten heb ik niet geteld maar een hele berg was het wel.

                     

Er zaten maar 3 dubbelen tussen, dat is ook wel bijzonder. En de rest allemaal unieke kaarten. Het huis was de afgelopen weken mooi blauw versiert. Gelijk een tip, want dan heb je twee vliegen in een klap.

Op het kinderdagverblijf hadden ze Jolijn ook een geboorteslinger laten verven. Zo leuk!

Ik heb een mooie kartonnen doos bij de Hema aangeschaft en daar alle kaarten ingedaan, geen een kaart hebben we weggegooid. Want het is toch wel bijzonder zoveel kaarten en natuurlijk leuk om veel later misschien weer eens terug te kijken.

Voordat ze de doos ingingen heb ik natuurlijk nog wat foto’s gemaakt als herinnering. Foto’s van toen de kaarten nog hingen (het grootste gedeelte dan) en wat foto’s van dat Lucas tussen de kaarten in ligt. En dat zijn dan nog niet eens alle kaarten.

De versiersels opgeruimd, kaarten van de lijn en in de bewaardoos, een  periode afgesloten….

 

Hebben jullie de geboortekaarten ook bewaard?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , , ,

11 gedachten over “Opruimen Van De Geboorteversiering.

 1. Ja, die zitten allemaal in een doos. Maar er een foto van maken vind ik ook een hele goede!

 2. Ja, wij hebben ook alles bewaard. En ik heb ook een foto gemaakt van de kaarten toen ze nog aan de slingers hingen. Al kreeg ik de sfeer niet goed in beeld. Wat een leuk idee trouwens, om een foto van je kindje te maken midden tussen de kaarten!

  1. Het is lastig inderdaad om alle kaarten op de slinger op de foto te krijgen. En kwam toen op het idee om ze op de grond te leggen om het op de foto te zetten, en later nog Lucas erbij ;-). Leuk dat jij ze ook hebt bewaard!

 3. Ja, ook wij hebben de kaarten bewaard. Ik vond het ook bijzonder om mee te maken hoeveel kaarten we mochten ontvangen. Ik vind die foto van Lucas tussen de kaarten echt heel erg leuk trouwens!

  1. Ik vond het ook wel leuk. Alleen dit is niet de mooiste foto zoals je wel begrijpt;-)

 4. Ik heb ook alles bewaard, in een speciale ‘herinneringsbox’ waarin ook eerste flesjes, schoentjes en andere dingetjes zitten uit het eerste jaar van onze kinderen. Wel een leuk idee die foto van je zoontje tussen de kaarten

  1. Een herinneringsdoos is ook erg leuk. Die ben ik ook aan het maken. Bepaalde kleertjes en schoentjes etc kan ik gewoon niet weg doen. Leuk dat je ook alle kaartjes hebt bewaard!

 5. Ik heb ze ook allemaal bewaard en in een album geplakt. Ik kon het ook echt niet weg doen hoor 🙂

  1. We doen is ook zonde. Leuk dat je ze allemaal hebt ingeplakt zelfs, dat zal wel een dik boek zijn geworden;-).

 6. Ik heb gisteren je idee gepikt en ook een foto gemaakt van ons dochtertje tussen ‘haar’ kaarten! Echt super leuk! 🙂

  1. Wat leuk dat je zo op deze manier op het idee bent gekomen om dit ook te doen. Een leuke herinnering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge