Het Geboortekaartje Van Lucas

Het geboortekaartje van Lucas.

Het geboortekaartje, een leuke traditie om aan familie en vrienden te laten weten dat je papa en mama bent geworden van een prachtig wondertje. Dit keer wisten we eigenlijk al vrij snel waar we ons geboortekaartje wilden laten ontwerpen. Het geboortekaartje komt qua stijl helemaal niet overeen met die van Jolijn, maar dat vonden we niet erg.  Al redelijk aan het begin van mijn zwangerschap heb ik Liefz Illustratie gevraagd een kaartje voor ons te ontwerpen voor als de kleine geboren is.  Ik had haar kaartjes al in verschillende vormen (bruiloft, uitnodigingen) voorbij zien komen en vond het toen al zo leuk. Dus de beslissing was vlot gemaakt. Ze ontwerpt de kaartjes erg persoonlijk in mooie pasteltinten. Ik nam een kijkje op haar site en kreeg er gelijk vertrouwen in, deze stijl past helemaal bij ons.

Vandaag laat ik jullie het geboortekaartje van Lucas zien!

Het leuke is dat het kaartje heel persoonlijk is. Na wat foto’s en hobby’s etc door te hebben gegeven gaat ze er mee aan de slag. Zo zie je op de voorkant van het kaartje ons met zijn allen staan bij onze camper. Verder zie je bij Jolijn haar lievelingsknuffel (Stinkie) en staan onze twee katten en konijn erop. Ook zie je de mountainbike van Johan en een taart van mij als detail erbij staan. Hoe leuk en persoonlijk is dat!

De versie van het geboortekaartje die ik jullie laat zien, is er eentje waarbij onze persoonsgegevens en dergelijke zijn weggehaald. We wilden graag een versje erop zetten geschreven vanuit Jolijn als verwelkoming van haar broer:

Op mijn teentjes kijk ik

Over het randje van de wieg

Dag klein broertje

Ik vind je lief

Aan de rechterkant staat Lucas, zijn achternaam, dat hij geboren is op 6 februari om 12.00uur. Zijn gewicht bij de geboorte was 3660  gram en hij is 52 centimeter lang.  Daaronder sluiten we af met onze contactgegevens.

 

Ik ben benieuwd wat jullie van het kaartje vinden en waar jullie zelf op gelet hebben bij het maken van een keuze voor geboortekaartjes.

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , , ,

17 gedachten over “Het Geboortekaartje Van Lucas

 1. Ik vind het een mooi kaartje. De tekeningen zijn eenvoudig en rustig. Daar houd ik van.

 2. Leuk kaartje!! Ik vind het sowieso altijd al mooi en bijzonder als er echt nagedacht is over het kaartje. Wij hebben de kaartjes van onze kinderen ingelijst, en ik word altijd weer herinnerd aan die bijzondere tijd van zwanger zijn als ik naar de kaartjes kijk.

  1. Dat is ook ons plan om de kaartjes in te lijsten. Alleen nog even op zoek naar een mooie lijstjes…

 3. Wat een ontzettend mooi en vrolijk kaartje! Leuk dat jullie er echt iets vrolijks van hebben gemaakt! Ik kan ook nu al uitzien naar het moment dat ik hopelijk ooit moeder mag worden en zo’n kaartje kan uitzoeken 🙂

  1. Dank je! En is leuk hoor 😉

 4. Super leuk zeg!
  Ik tekende het kaartje van de tweede zelf en het derde heb ik toch ergens laten drukken.
  Een beetje in dezelfde stijl! Super schattig!

  1. Wat leuk dat je een geboortekaartje zelf hebt ontworpen. Dat is ook wel heel persoonlijk!

 5. Wat leuk zo’n persoonlijk kaartje. Het kaartje bij mijn oudste zoon was heel eenvoudig, ik ben niet zo van al die poespas. Het kaartje van de middelste heeft mijn manlief uitgezocht, het werd een babyboefjes kaart. Bij onze jongste hebben we een rallyschildje laten maken, omdat we in de autosport zitten. Echt iets bijzonders dus.

  1. Dus ook niet allemaal in de zelfde stijl. Wat grappig, een rallyschildje;-)

 6. Dat is inderdaad een heel leuk kaartje! Leuke naam ook Lucas! (Als Emma een jongetje was geworden had zij ook Lucas geheten ;-))

  1. Bedankt! Over de keuze van een jongensnaam waren we dan ook snel uit.

 7. Leuke naam en een heel schattig kaartje! 🙂

 8. Ahh wat een leuk gepersonaliseerd kaartje zeg!Leuk al die details 🙂

  1. Dankje, juist die kleine details maken het inderdaad zo persoonlijk.

 9. Wauw, mooi kaartje! Leuk dat het zo gepersonaliseerd is!

  1. Bedankt, het persoonlijke vonden wij erg leuk aan dit kaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge