Beautyproducten opgemaakt #1. Januari-Februari-Maart

Beautyproducten opgemaakt  #1. Januari-Februari-Maart

Ik had zin om een nieuwe rubriek te starten. Je ziet het op veel beautyblogs al voorbij komen, de opgemaakte producten. Ik vind het altijd een erg leuke rubriek en de reviews erbij te lezen. Zo heb ik op deze manier ook al een aantal beautyproducten aangeschaft.

Omdat ik over het algemeen niet zo heel veel producten gebruik, zal er eens in de drie maanden een rubriek hiervan komen. Ik laat dan zien wat ik heb opgemaakt, vertel wat mijn ervaring ermee is en of ik het nog een keer zou aanschaffen.

Zo heb ik in januari, bij het starten van mijn blog, ook maar een mandje neergezet om daar mij  opgemaakte producten in te doen. Laten we beginnen!

Als eerste een bodyscrup Hammam van Rituals. Een kleine tube met een heerlijke frisse scrup. Er zit een fijne subtiele korrel in, geen grove scrup. Dus het is niet bedoeld om eens lekker je lichaam eens goed te scrubben. Het ziet er uit als een modderachtige substantie en de geur is heerlijk fris. Zo lekker onder de douche. Jammer dat ik maar zo een kleine tube had, hij was snel op. Voor de geur zou ik het zeker nogmaals aanschaffen, maar voor de scrup niet.

Aangezien ik nog zwanger was in Januari smeerde ik mijn buik in met Balsem. Bij mijn vorige zwangerschap gebruikte ik de Zwitsal Mama Buik Balsum, en geen striemen. Nu weet ik dat dat niet te maken heeft met het smeren, maar toch, ik kocht hem nu weer. Mooie prijs en heerlijk smeerbaar. Ik smeerde mijn buik in na het douchen. Het is een goeie vette balsum maar wordt goed opgenomen. De geur van Zwitsal werd ik op een gegeven moment wel een beetje zat. Buiten de geur om een aanrader!

Garnier Micellair reinigingswater is dus zo een product waar ik eerder een positieve review over heb gelezen en toen heb aangeschaft. En wat een superfijn product is dit! Het haalt met behulp van een wattenschijfje langhoudende en waterproof make-up van je gezicht. Mijn gezicht voelde er daarna ook nog heerlijk zacht aan, stond niet strak, en voelde niet vettig aan. Het product is geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. Je moet de fles eerste even schudden omdat er ook olie in zit. Ik heb nu een andere fles aangebroken, zonder olie, maar ik vond deze toch wel erg fijn.

Niet zo een heel indrukwekkend product, maar toch opgemaakt, is een tube Sensidyne Proglasur Tandenpasta. Deze tandenpasta gebruik ik al jaren, dus hij zal wel vaker voorbij komen. Het is een van de duurder tandenpasta’s, dus dat is een minpuntje. De pasta helpt je tandglazuur beschermen. En aangezien die bij mijn beschadigd is, gebruik ik deze pasta op aanraden van de tandarts. Tja, gewoon tandenpasta..

Dan de Clinique Chubby Lash Mascara. Een erg fijne mascara, ik ben nu met een tweede bezig. Ik ben wat dat betreft soms wisselend met mascara’s. Soms koop ik er twee in de aanbieding bij een drogist, maar ik ga ook wel voor een wat duurder merk. Zoals deze mascara van Clinique die ik bij Douglas kocht. Ik moest eerste wennen aan het borsteltje, maar vind hem nu erg fijn bij het aanbrengen. Hij doet voor mij wat een mascara moet doen en zijn.

Zo is er weer een fles van mijn favoriete shampoo opgegaan, Aussie Volume Shampoo. Hierover heb ik eerder een rieview geschreven. Beauty Favorite # 2. Aussie Aussome Volume Shampoo. De geur is zo lekker. Het lijkt een beetje op die rollen kougom in een bakje die je vroeger had! Dus zoals jullie weten ben ik over dit product positief.

Ik kocht ook een keer bij Kruitvat een Douchecrème. Voor het weinige wat je voor dit product betaald vond ik het een lekker product. Maar niet zo dat ik het gelijk weer zou aanschaffen. Prima geur, niets bijzonders verder.

 

Ik hoop dat Beautyproducten Opgemaakt leuk vonden en iets aan mijn ervaringen hebben.

Gebruik jij ook één of meerdere van deze producten of heb je ze gebruikt, dan hoor ik graag je ervaring. Ik ben benieuwd.

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,

9 gedachten over “Beautyproducten opgemaakt #1. Januari-Februari-Maart

 1. Ik maak mijn spullen meestal wel op. Maar dat kom ook omdat ik eigenlijk alleen maar doucheschuim gebruik. Dus dan is het niet zo moeilijk.

  1. Ik ben ook meestal wel zo dat ik alles op maak, ook al ben ik er niet heel tevreden over. Toch zonde denk ik anders.. En als je inderdaad één het zelfde product gebruikt is dat makkelijk.

 2. Wat een fijne producten <3
  Leuke blog heb je!! Liefs, Florentine

 3. Leuke producten heb je opgemaakt!

 4. Leuk deze rubriek! Ik vind het altijd leuk om een kijkje te krijgen in andermans badkamerkastje en vooral om over positieve en minder positieve ervaringen met producten te lezen 🙂 Naar de scrub van Rituals was ik wel benieuwd. Jammer dat de scrub zelf een beetje tegenviel!

  1. Ja dat vind ik ook altijd leuk om te lezen, en dan kom je vaak weer op leuke ideeën. Ik ben normaal gek op de producten van Rituals, maar deze scrub viel wat tegen.

 5. Leuke rubriek! Ik gebruik ook een wat duurdere tandpasta van Sensodine, de repair versie – ben ik erg tevreden over!

  1. Dankjewel. En ook bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge