Verlanglijstje voor Jolijns 3e verjaardag

Verlanglijstje voor Jolijns 3e verjaardag.

Binnenkort wordt Jolijn alweer drie jaar en ik kreeg van een aantal mensen de vraag of ik een verlanglijstje online wilde zetten. Ik moest echt even goed nadenken wat ik erop wilde zetten, want ik vind het toch wel lastig worden om cadeaus te verzinnen. Zo zijn er een aantal dingen waar ze vaak mee speelt en andere dingen kijkt ze maar af en toe aan.

De grote favorieten hier in huis zijn Dulpo, kleien, boekjes lezen, muziek luisteren en puzzelen. De laatste periode is ze ook vaak aan het knutselen (knippen, tekenen, stempelen). Met de poppen speelt Jolijn af en toe. Het liefst speelt ze buiten in de tuin.

Kijk mee! Het zijn slechts wat ideetjes voor een driejarig meisje, met dingen die vooral hier in huis erg in trek zijn.

Met enige regelmaat pakt Jolijn de Duplo . Ze vind het bouwen van hoge torens leuk, maar het zijn voornamelijk de poppetjes en diertjes die haar interesseren.

Op het kinderdagverblijf hebben ze dit cd-tje vaak aan staan. De liedjes zijn geschreven door Jan Smit en ingezongen door zijn zus Monique. Het zijn erg leuke liedjes.

Kleien staat hier nu op nummer één. Elke dag wordt de klei te voorschijn gehaald. Maar omdat alle kleuren op een gegeven moment toch echt wel door elkaar heen zitten, of aan mijn sokken zitten, is een uitbreiding erg leuk.

Leuke figuurtjes en tools om mee te kleien.

Jolijn vind het erg leuk om te puzzelen en is dol op Dora. Dit is een mooie combinatie!

Dit zijnuitwasbare stiften. Ze heeft ze nu ook, worden veel gebruikt, maar zijn door het uitdrogen aan vervanging toe.

Ze vraagt al een tijdje of ze een keer mag verven. Maar nu hebben we geen verf in huis. En ik moet zeggen dat ik dit bewust even heb uitgesteld.

 

Hier kwam Jolijn zelf mee. Ze had dit kapperssetje gezien in een speelgoedboekje en wilde heel graag een schaar voor de klei om de klei mee te knippen.

Een leuke uitbreiding voor haar Bambino loco .

 

Hebben jullie misschien nog leuke ideetjes?

 

 

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , , , , , , , ,

3 gedachten over “Verlanglijstje voor Jolijns 3e verjaardag

  1. Leuke lijst! Fiene wordt in juni ook 3 en ik zoek nog wat cadeau-inspiratie ;). De vloerpuzzel van Dora zal ze ook erg leuk vinden, bedankt voor de tip!

    1. De vloerpuzzel is eeg leuk. Ze heeft hem toevallig ook gekregen. Vanmiddag heeft ze hem met hulp gemaakt. Dus er zit ook nog uitdaging in.

  2. […] Fiene ook dol is op puzzels maken. Ik zag hem laatst op het verlanglijstje staan van de dochter van Lisette en ik dacht ‘dit is ook iets voor Fiene!’. Dit is het soort puzzel waar ze echt voor […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge