Kraamcadeaus Part 1 # Kleding

Kraamcadeaus Part 1 # Kleding

Het grote verschil met de kraamvisite dit keer vergeleken na mijn eerste kraamtijd is dat ik het nu gezellig vond. Ik vond het toen best vermoeiend. Nu geniet ik er meer van als mensen langskomen om onze zoon te komen bewonderen. Ook werden we erg verwend met allemaal mooie en lieve cadeautjes. We hebben voor Lucas ook heel wat kleertjes gekregen. Zo leuk al die kleertjes. Het is natuurlijk best moeilijk om voor iemand anders kleding uit te kiezen. Maar omdat ik zelf helemaal geen jongens setjes had aangeschaft, vroeg ik die juist als kraamcadeau. Ik heb overal een foto van gemaakt, zodat ik ook nog weet wat we van wie hebben gekregen. Van het eerste gedeelte heb ik al wat foto’s gemaakt om met jullie te delen. Kijk je mee?

Leuke kleertjes die  mijn zus  heeft meegenomen van haar vakantie uit Azore en Dubai. Een grappig detail is dat er op het grijze truitje een plaatje staat van een piloot. Haar vriend is piloot, dus heel toepasselijk. Dat wordt tegen die tijd samen op de foto.

Mooi setje wat in maat 50 van Feetje van mijn beste vriendin. Het is van een heerlijk zacht stofje, en Lucas heeft het al een aantal keer aangehad.

Een heerlijk pakje van de Hema. Boxpakjes vind ik altijd zo schattig.

Dit stoere setje is van Prenatal. Hoe leuk dat spijkerbroekje!

Het blauwe shirtje is van Prenatal, en de blauwe rompertjes van de Hema. Altijd goed die Hemarompertjes.

Een stoer truitje van de Hema en een broekje van Jip&Janneke ook van de Hema. Het lichtblauwe broekje is van Zeeman. Die had mijn moeder in mijn zwangerschap al gekocht, misschien had ze een voorgevoel?!

Van mijn schoonmoeder kreeg is deze twee setjes van C&A. Voor nu nog te groot maar erg leuk voor straks. Het zijn setjes die je ook met andere kledingstukken leuk kunt combineren.

En hoe schattig zijn deze slofjes die we cadeau kregen van mijn zus!

En fris setje van Lief Lifestyle. Heel leuk voor straks in de zomer.

Wat een leuke setjes hebben we al voor Lucas cadeau gekregen! Welke vind jij het leukst?

 

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge