Mooie budget shirtjes van H&M. Tip!

Mooie budget shirtjes van H&M. Tip!

Soms vind je van die basics die zó top zijn dat je het met iedereen wil delen. Zo zijn ook deze shirtjes van de H&M.

Ik draag de shirtjes erg vaak. Ik kocht vorig jaar al een aantal varianten  van de shirtjes bij H&M  en ik droeg ze zo vaak dat ik besloot dit jaar nog wat andere kleuren te kopen.

Wat er zo fijn is aan het shirtje? Hij valt heel fijn, vrij losjes maar je ziet nog wel je figuur. Ik vind de halslijn mooi, hoog maar niet te strak. Daarnaast vind ik de stof leuk, klein beetje gemêleerd. Na het wassen blijven ze mooi én ze kosten maar €9,99 per stuk.

                                    

Nu heb ik er weer 4 gekocht. Waarvan nu 2 anderen met een glanzende stof en een V-hals. Ben benieuwd hoe die bevalt. In sommige shirtjes komen onderin van die kleine gaatjes. Dit schijnt te komen door het soort stof of de manier waarop de stof is geweven. Maar bij de shirtjes die ik vorig jaar heb gekocht kwamen geen gaatjes. Dus ik ben zeer benieuwd of dat nu ook zo is.

Je vind de shirtjes in de winkel of in de webshop: http://www2.hm.com/nl_nl/productpage.0257667001.html#Zwart

 

Gewoon even een tip die ik met je wilde delen omdat ik zo vaak draag! Nou, ze zijn gewoon van H&M. En ze zijn fijn! En mooi.

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , , , , ,

Een gedachte over “Mooie budget shirtjes van H&M. Tip!

  1. Wat een leuke tip dit! Ze zien er mooi uit en voor die prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge