New In Lucas # 1

New In Lucas # 1.

Tijdens mijn vorige zwangerschap heb ik heel wat neutrale kleertjes aangeschaft. we wisten toen ook niet of we een zoon of dochter zouden krijgen. Ik had toen heel wat kleertjes aangeschaft. Maar toen onze dochter geboren werd kregen we natuurlijk ook erg veel kleertjes. Dat waren toen voornamelijk roze kleertjes. Ik merkte dat ik juist die kleertjes vaak uit de kast pakte op bij haar aan te doen.

Daarom besloot ik bij deze zwangerschap niet te veel aan te schaffen. Wat natuurlijk wel erg lastig is met al dat leuks wat er in de winkels hangt. Uiteraard heb ik wel wat kleding gekocht maar besloot met de rest te te wachten tot dat de kleine er is. En ook er vanuit gaande dat ik vast wel kleding zou krijgen van de kraamvisite. En ik vind het ook zonde als ik die kleding niet zou kunnen aantrekken omdat er teveel in de kast hangt.

Zo heb ik ondertussen al heel wat leuks gekregen voor onze zoon. Hierover later een artikel! Ik maakt overal een foto van zodat ik zo nog weet van wie we het gekregen hebben en als herinnering.

Ik heb een paar dagen geleden via de internetshop van het merk Z8 een aantal items besteld. Voor mijn dochter heb ik ook een aantal setjes van Z8. Ik vind niet alle items even mooi, sommige te schreeuwerig. Maar over de kwaliteit ben ik tevreden en de voorjaarscollectie vind ik er mooi.

Ik bestelde alles in maat 62. Dit omdat we nog wat kleine maatjes hebben liggen en we de gekregen kleertjes nu leuk kunnen aandoen.


 

 

Konden jullie je een beetje beheersen met de aanschaf van babykleertjes?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , ,

2 gedachten over “New In Lucas # 1

  1. Ik heb 2 jongens. Bij de eerste kon ik me bijna niet inhouden, maar voor knul nummer 2 had ik hetzelfde idee als jij. Wachten op de kraamcadeautjes. Ik merk dat ik ze het liefst in een spijkerbroek en stoere trui hijs, dus na de eerste paar aankopen had ik alles wat ikwilde. Mn eerste knul is klein en dun. Hij heeft tot een jaar maat 68 gepast. De jongste van 4 maanden past nu al maat 68. Ook staat kleding hem wat leuker omdat hij het beter opvult. M’n handen beginnen hierdoor wel flink te jeuken ok heel internet af te struinen voor een stoere spijkerbroek en een gave trui.

  2. Wat een onwijs leuke kleertjes! Vooral dat ‘Mr Hunk’ shirtje is echt te schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge