Must Read Boeken

MUST READ BOEKEN

Er zijn een aantal boeken die ik sinds ik mijn ereader heb aangeschaft zou aanbevelen. Er zijn natuurlijk veel meer mooie boeken maar dan wordt het lijstje te lang. Vandaar dat ik het houd bij de boeken die ik op mijn e-reader heb staan.

Toen ik je zag van Isa Hoes

Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden en worden verliefd. De buitenwereld ziet een stralend stel, maar in werkelijkheid kampt Antonie steeds vaker met depressies. Isa probeert haar gezin bij elkaar te houden, tot Antonie op 6 oktober 2010 besluit zijn leven te beëindigen.

Dit boek las ik heel snel uit. Het is een gemakkelijk en meeslepend verhaal en het geeft je de indruk hoe het is om met iemand samen te leven die een depressie heeft. Ik vond het een ontroerend verhaal.

Judas van Astrid Holleeder

Astrid en Sonja Holleeder besluiten in 2013 te doen wat niemand voor mogelijk hield: ze staan op tegen hun broer Willem – die na zijn vrijlating in 2012 tot nationale knuffelcrimineel was uitgegroeid – en leggen zeer belastende verklaringen tegen hem af, net als zijn ex-vriendin Sandra den Hartog.

Dit boek las ik vrij snel nadat het boek was uitgekomen. Ik was er zo van onder de indruk, zodat ik dit boek snel had uitgelezen. Wat een naar verhaal van de zus van Holleeder. En te beseffen dat zij en haar familie nog steeds in angst leeft.

Mooie meisjes van Karin Slaughter

Wanneer op het nieuws melding wordt gemaakt van een vermist meisje, moet Claire Scott ongewild terugdenken aan haar eigen zusje. Zij verdween twintig jaar geleden, en het mysterie is nooit opgelost. Maar als Claire alsnog de waarheid over haar zus ontrafelt, zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn.

Thrillers vind ik heerlijk om te lezen. Karin Slaughter schrijft ook weer meeslepend in dit boek. Ik vond dat de spanning er goed in bleef.

Lieve mama van Esther Verhoef.

Hoe ver ga jij om je gezin te verdedigen? 
Verpleegkundige Helen is getrouwd met de succesvol horecaondernemer Werner. Hun drie kinderen zijn dertien, vijftien en zeventien. Hun leven lijkt zorgeloos tot die bewuste avond.

Ik heb denk ik zo ongeveer bijna alle boeken van Esther Verhoef gelezen. Ze schrijft op een manier dat het gemakkelijk weg leest. Ook als je even een paar bladzijdes leest pak je de draad later zo weer op. Ik vond dit ook echt weer een top boek.

Onderweg met Roadie van Thomas Acda.

Hij was de helft van het beroemdste popduo dat Nederland ooit gekend heeft. Maar na de breuk met zijn collega Bob loopt de verteller van Onderweg met Roadie met zijn ziel onder de arm, en verliest zich in drank en drugs. Als een vriendin hem vraagt haar hond naar Los Angeles te brengen, is dat dé kans op een uitweg. De roadtrip door Amerika wordt een avontuur.

Over dit boek werd toen veel verteld en geschreven. Niet een boek die ik zelf zou uitzoeken, maar ik was er wel nieuwsgierig naar geworden. Ik vond het een grappig boek maar wel een boek dat soms van de hak op de tak sprong.

 

Ik ben heel benieuwd welke boeken jullie mij zouden aanraden en waarom?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , ,

2 gedachten over “Must Read Boeken

  1. Wat een goede tips! Ik wist niet dat Thomas Acda een boek had geschreven. Grappig! Zelf heb ik Toen ik je zag en Lieve mama gelezen en dat vond ik allebei prachtige boek. Naar Judas ben ik eigenlijk ook wel benieuwd.

    1. Het is inderdaad een grappig boek, en Judas is een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge