Beauty Favorite # 3. Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder.

Highlighter, ik had er eerst helemaal niets mee en snapte het niet zo goed, maar sinds ik deze highlighter heb ben ik verkocht en draag het bijna iedere dag. Alleen een mooie en goedkope highlighter vinden was eerst  nog best lastig, al helemaal als je bij de betere drogisterij gaat kijken. Gelukkig bracht Catrice daar met haar vernieuwde assortiment verandering in.

Catrice heeft namelijk met de Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder, een prachtig glanzend poeder.

De highlighter zit in een flinke verpakking met maar liefst 8 gram waardoor je er echt een hele tijd mee vooruit kan. Het doosje is gemaakt van stevig plastic met een bolle bovenkant. Het ziet er zeker niet goedkoop uit en eigenlijk vind ik het wel wat luxe hebben.

Wat zegt Catrice over deze Highlighter?

Een gebakken highlight-poeder met mineralen en ultrafijne lichtreflecterende pigmenten voor een stralende look. De zachte textuur biedt een subtiele dekking die keer op keer kan worden geïntensifieerd. Gebruik de poeder voor een complete glow of creëer frisse accenten op de wangen, slapen en decolleté.

De highlighter is er in één kleur, de Light Infusion. Een prachtige lichte kleur die mooi oplicht. Op de achterkant vind je wat meer informatie over het product met onder andere de ingrediënten en hoe je het product moet je gebruiken.

Ben je nog op zoek naar een mooie en goedkope highlighter?  De highlighter is te koop bij Kruitvat en Trekpleister. En voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten, want deze grote verpakking kost maar € 4,99.

Dragen jullie veel highlighter en wat is jullie favoriet?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge