Recept # 3. Pasta met spinazie en champignons.

Pasta met spinazie en champignons.

Dit pasta recept eten wij regelmatig. Het is weer eens wat anders dan de traditionele rode pastasaus, maar wel gezond. Er zit groenten doorheen en je kunt de Boursin cuisine vervangen door light. Ik had toevallig nu een klein bakje in huis, dus heb het daar mee gemaakt dit keer.

Wat heb je nodig voor 4 personen?

  • –          1 zak pasta. Wij gebruiken meestal penne of wokkelpasta.
  • –          Grove  gehakte spinazie uit de diepvies
  • –          Bakje boursin cuisine (light)
  • –          Bakje champignons
  • –           2 uien

Hoe maak je het?

Kook de pasta gaar in ruim water.

Was de champignons en snijd ze in stukken van 4. Snipper de uien.

Bak de champignons en de ui in wat olijfolie.

Voeg de grove spinazie erbij.

En vervolgens de Boursin en warm alles goed op.

Meng de pasta door de gemaakt saus heen of serveer dit apart.

 

Eet smakelijk!

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge