Het Geboortepakje.

Het Geboortepakje.

Vandaag ga ik aan jullie het geplande geboortepakje laten zien voor ons tweede kindje. Een geboortepakje is het outfitje dat je baby als eerst zal dragen na de bevalling. Meestal leg je dit vooraf al klaar en heb je vooraf al voor ogen wat je je kindje als eerst aan wil doen. Het is een pakje wat je niet meer zal vergeten.

Benieuwd voor welk geboortepakje wij gekozen hebben en waarom?

We hebben gekozen voor een neutraal pakje omdat we niet weten of we een zoontje of dochtertje krijgen. Heel het pakje is van Noppies. Het is een mooi merk en de kleertjes blijven vind lang goed. Het shirtje is wit met kleine zwarte stipjes.Het broekje is mintgroen. Het leuke van deze kleur is dat het voor een meisje en jongen kan en je toch een leuk kleurtje hebt.Een rompertje met lange mouwen van de Hema en witte sokjes

Twee super schattige mutsjes. Een roze met een klein stipje en een blauwe met een heel klein wit streepje.

Ik heb het geboortepakje bewust in een apart zakje gedaan nadat ik dit als tip had gelezen. Dit kan handig zijn voor als je  na de bevalling het pakje niet uit de tas kan pakken en de verpleging zou dit moeten doen, of je partner is er niet bij (je weet maar nooit) dan zou het voor hen ook gelijk duidelijk zijn dat je dit pakje gekozen hebt. Ik heb er een briefje ingedaan met ‘eerste pakje’ erop en ik zorg dat dit bovenop in de vluchtkoffer ligt. Hopelijk ben ik of mijn vriend gewoon in staat om na de bevalling dit aan te wijzen en ons kindje aan te kleden.

Ik ben benieuwd of jullie ook bewust vooraf het geboortepakje hadden klaargelegd . En voor de zwangeren of toekomstige mama’s, heb jij al nagedacht over een eventueel geboortepakje?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge