Valentijn Cadeautips.

VALENTIJN CADEAUTIPS.

Misschien moet je er nog even niet aan denken, maar over een paar dagen is het alweer Valentijnsdag. Een dag waar de liefde eventjes extra in het zonnetje gezet wordt. Alleen wat geef je je geliefde cadeau? Het gaat natuurlijk om het idee, niet hoe groot het cadeau is. In dit artikel laat ik een paar voorbeelden zien van Valentijn cadeautips, mocht je er echt niet uitkomen. Ik heb cadeautjes in alle soorten prijsklassen, zeer budget tot wat duurder. Kies er gewoon eentje die bij jou, je budget en je lover past!

 

Ga naar de drogist of parfumerie en maak een setje met allerlei lekkere bodyproducten. Een douchegel, bodyspray, deodorant of een lekker geurtje.Rond deze tijd zijn er altijd leuke Valentijn cadeausets te koop. Dat kan je zo duur maken als je zelf wilt.

Plan een romantisch avondje in op Valentijnsdag zelf. Maak zijn favoriete eten, haal zijn favoriete drinken, bak wat lekkers, kies een film uit die jullie allebei leuk vinden, steek wat kaarsjes aan. Gezellig en is lekker budget.

Altijd goed en altijd handig: mooi ondergoed! Haal een (of meer) leuke boxershorts voor hem.

 

Plan een dagje uit samen en geef hem daarvoor een soort zelfgemaakte bon. Bijvoorbeeld dagje naar een leuke stad om samen te shoppen, dagje naar een bepaald museum, naar het strand… iets wat hij leuk vind.

Zoek een massagesalon in de buurt en geef hem een bon voor een massage. De Aziatische salons zijn niet zo duur, de meer commerciële salons kosten wat meer.

Vaak goed bij mannen: een goed boek, een mooie pen of een horloge of portemonnee.

 

Koop een hotelbon of boek een hotelovernachting voor jullie samen. Zo kan je samen een keer een weekendje weg, naar het strand, of gewoon naar een plek in Nederland waar jullie allebei nog nooit geweest zijn.

Kleren, bijvoorbeeld t-shirts zijn ook altijd leuk om te geven. Een mooi overhemd, geinig T-shirt of een mooie riem. Of een goede mooie sjaal en handschoenen.

Maar het gaat natuurlijk om het idee. Je kan dus ook gewoon wat leuks zelf maken, of gewoon zorgen dat jullie op Valentijnsdag samen zijn en daar van kunnen genieten. Heb vooral plezier met z’n twee 🙂

En heb je al een cadeautje?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge