Lisetteloves in construction

Lisetteloves in Construction.

Ik ben nu ongeveer twee weken geleden begonnen met bloggen. En ik merk dat ik het een leuke hobby vind. Ik ben nog wel erg bezig met de finishing touch om de blog mooier en naar mijn eigen smaak te maken. Dit vergt voor mij nogal wat uitzoekerij hoe dit moet. En het dan weer proberen en weer opnieuw proberen.  Maar ik merk dat ik er lol in heb. Ook merk ik dat ik er weer nieuwe dingen van leer. Want zo handig ben ik helemaal niet met de computer. Gelukkig staat er wel veel op internet beschreven en daar kan ik dan mee vooruit.

Alleen de puntjes moeten allemaal nog wel op de i om alles wat meer naar mijn smaak te maken. Maar dat komt goed. Tot die tijd probeer ik mijn blog up to date te houden. Misschien hebben jullie nog wat blogtips voor mij?

Liefs, Lisette

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge