Beauty Favorite # 2. Aussie Aussome Volume Shampoo.

Beauty Favorite # 2. Aussie Aussome Volume Shampoo.

De shampoo van Aussie kocht ik eigenlijk nooit. Het is een vrij prijzige shampoo en daarom ging ik toch voor de aanbiedingen bij de supermarkt of de drogist. Maar na het lezen en tegenkomen van verschillende reviews heb ik toch een fles gekocht. En deze is op dit moment (sinds ongeveer 1 jaar) mijn favoriete shampoo en conditioner.

 

Het merk Aussie staat bekend om het logo met de kangoeroe.
Aussie heeft in totaal 14 verschillende shampoos en conditioners. De producten van Aussie onderscheiden zich door de Australische natuurlijke ingrediënten die samen met Aloë Vera zorgen voor een zeer diepe, intensieve voeding en verzorging van het haar.

 

De geschiedenis van Aussie.

‘There’s more to life than hair, but it’s a good place to start’.

Aussie is een haarverzorgingsproduct dat geïnspireerd en gebaseerd is op Australische invloeden. In 1979 brengt de Amerikaanse haargoeroe Tom Redmond een bezoek aan Australië. Hij maakt daar kennis met een variatie aan plaatselijke fruitsoorten en authentieke kruiden. Tom raakt geïnspireerd door de verzorgende bestanddelen van deze eeuwenoude, herontdekte, natuurlijke producten en de explosie aan rijke aroma’s die zij verspreiden. Hij verdiept zich in de wondere wereld van Blue Gum eucalyptusbladeren, custard appel, quandong, munt balsem, schors van wilde kersenboom en het beschermende jojoba zaadolie.

Hoe het kan, blijft een mysterie, maar Tom ziet direct dat deze bijzondere Australische producten een waardevolle betekenis voor het haar kunnen hebben. Hij vindt de uitdaging in het creëren van een product dat bijna op miraculeuze wijze beschadigd en futloos haar omtovert in een gezonde en glansrijke coupe. Hij experimenteert en slaagt erin, met een mengsel van Australische invloeden, een veelbelovend haarmiddel te ontwikkelen: de 3 Minute Miracle Reconstructor. Een conditioner die, de naam zegt het al, in slechts 3 minuten het haar verzorgt tot in de puntjes. Deze wordt als eerste in Groot-Brittanië onder de merknaam Aussie gelanceerd. De 3 Minute Miracle Reconstructor wordt binnen no time een gigantisch succes. 

Aussie heeft in totaal 14 verschillende shampoo- en conditionerproducten. Iedere fles is gevuld met eeuwenoude Australische ingrediënten die wonderen doen voor het haar. Vanaf oktober 2011 is dit merk in Nederland verkrijgbaar. 

Bron: www.aussiehair.com

Ik gebruik alleen de Aussome Volume Shampoo en Conditioner. De andere varianten heb ik nog nooit geprobeerd. De shampoo ruikt heerlijk en ook wanneer je haar weer is opgedroogd blijf je hem nog lang naruiken. Het ruikt een beetje naar bubblegum!

Sinds kort zag ik ook dat ze de shampoo bij de kruitvat verkopen en online op Drogistplein, er  hangt dan soms een leuke actieprijs aanvast. Het is nog wel wat aan de prijzige kant maar met een aanbieding blijft het leuk!

Zonder aanbieding kost de shampoo bij Kruitvat en Drogistplein 6,99. Voor de conditioner betaal je de zelfde prijs.

Hebben jullie iets van de Aussie collectie? En wat zijn je ervaringen?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge