Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot.

Afgelopen week heb ik een zwangeschapsshoot gehad. Zo leuk! Ik heb dit cadeau gekregen van mijn zussen. Dit was een verrassing en wilde ik nog erg graag doen. Bij mijn eerste zwangerschap heb ik dit niet gedaan, en heb daar achteraf een beetje spijt van.

Ik mocht een aantal foto’s laten maken van mijn zwangerschap (alleen en met gezin) maar ook zit er een shoot bij nadat de kleine er is. Het vastleggen van deze zwangerschap is een mooie herinnering om te bewaren en ben er super blij met het resultaat.

Op de foto ben ik ruim 36 weken zwanger.

Hebben jullie ook een fotoshoot laten doen in je zwangerschap?

Instagram
Pinterest
Pinterest
Mail
Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge